ABD Meclis Üyesinden Sam Bankman-Fried’a Açık Çağrı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ADB Temsilciler Meclisi üyesi Maxine Waters, FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried’ın meclis karşısında ifade vermesini istiyor.

ABD Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi Başkanı Waters, Sam Bankman-Fried’ı 13 Aralık tarihinde düzenlenecek oturuma katılmaya davet ediyor.

Finansal Hizmetler Komitesi, 13 Aralık’taki oturum sırasında FTX’in çöküş sürecini ve bunun kripto para sektörüne olan etkilerini irdeleyecek.

Sam Bankman-Fried, şu ana dek hem sosyal medya hesabından hem de çeşitli medya kanalları üzerinden FTX’in çöküş sürecine dair birkaç açıklama yaptı.

Bunlara atıfta bulunan Waters, “FTX olayında neler yaşandığı konusunda açık sözlü olduğunuz için sizi takdir ediyoruz. İnsanlara neler olduğunu anlatmanız şirketin müşterilerine, yatırımcılarına ve diğer insanlara katkıda bulunacaktır. Bu yüzden, 13 Aralık’taki duruşmada sizi de görmek isteriz.” dedi.

Sam Bankman-Fried, henüz Finansal Hizmetler Komitesi’nin başkanına yanıt vermedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD Meclis Üyesinden Sam Bankman-Fried’a Açık Çağrı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!