Rick & Morty Yaratıcısı, NFT’lerle Yeni Animasyon Dizisini Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü TV animasyon dizisi Rick & Morty’nin yaratıcılarından biri olan Dan Harmon, 2023’te NFT’ler için yeni bir kullanım senaryosuna sahip olacak yeni bir animasyon dizisi başlatıyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Krapopolis 2023’te Yayınlanacak

2013’te Dan Harmon ve Justin Roiland, Rick & Morty adında yıkıcı, esprili ve son derece büyüleyici olması amaçlanan yeni bir animasyon dizisi yaratmak için bir araya geldi. Bu TV dizisi, en iyi animasyon dizisi dalında Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü’nü kazanarak ve Emmy Ödülleri’ne aday gösterilerek hızla yıldız oldu.

Dan Harmon, 2023’te FOX Entertainment tarafından üretilen yeni bir animasyon dizisi yayınlayacak. Gösterinin adı Krapopolis ve ilk bakışta tanınmış bir sanatçının sıradan yeni bir dizisi gibi görünüyor. Ancak bir püf noktası vardır. Krapopolis, web3 ve NFT’lerle derinden iç içe geçmiş durumdadır.

Krapopolis kısa süre önce pazar hacmine göre en büyük NFT pazarı olan OpenSea’de bir NFT müzayedesi başlattı. Ayrıca sahiplerinden ikisine yenilikçi bir gerçek dünya aracı sunmaktadır. Bu, birinci Sezon finali sırasında Krapopolis’te bir arka plan karakteri olarak yazılma şansı sunmaktadır.

NFT’ler için Yeni Bir Kullanım Örneği

11 Ağustos’ta şov yapımcıları diziyle ilgili ilk NFT koleksiyonu olan “Krap Chickens”ı piyasaya sürdü. Bu koleksiyon, tavuktan ilham alan 10.420 farklı NFT’den oluşuyordu. Bu NFT’lerin her biri, sahibine içerik ve özel gösterim odalarına erişim, Discord kanallarına giriş sağlamaktadır. Ayrıca şovun oyuncuları ve yapımcıları ile buluşma davetleri ve gelecek NFT çekilişlerine birincil erişim sağlar. Krapopolis, resmi web sitesinde, Rick & Morty’yi yaratan aynı akıldan çıkan bir komedi dizisinden bekleneceği gibi, Krap Chickens NFT koleksiyonu hakkında şaka yapıyor:

“MÖ 600’de para birimi geliştirilmeden önce, Eski Yunanlılar takas sistemini kullanmak zorundaydı. Takas edilen çoğu mal yenilebilir, ancak bozulabilirdi. Bu tavuğu yiyemeyebilirsin ama bir kavanoz zeytinyağından çok daha fazlasına takas edebilirsin.”

FOX Entertainment, şov yaratıcısı Dan Harmon ve Blockchain Creative Labs arasındaki bir ortaklık bulunmaktadır. Bununla birlikte şov yapımcıları “Keys to Krapopolis” NFT koleksiyonunu piyasaya sürmeyi başardılar. NFT’ler 27 Kasım – 4 Aralık tarihleri ​​arasında bir müzayedede satışa sunulacaktır. Krapopolis NFT’lerinin anahtarları, bir çöpçü avında ikinci bir görüntü olarak iki Krap Chicken NFT’ye eklenecektir.

Yedi Aralık’tan itibaren Krap Chicken sahipleri, anahtarlardan birini kazanma şansı için sanal hazine avına katılabilirler. Bir dizi Krapopolis temalı soruyu doğru şekilde yanıtlayan ilk katılımcı, ilk Krapopolis anahtarı ile ödüllendirilecektir. Ayrıca bir TV karakteri olarak diziye dahil edilecektir.

Rick & Morty’nin Yaratıcısından Olan Krapopolis’in Konusu Nedir?

Krapopolis, antik Yunanistan’da geçen, işlevsiz bir insan, tanrı ve canavar ailesinin yer aldığı efsanevi bir destanın öyküsünü anlatan çığır açan bir animasyon TV dizisidir. Aynı zamanda izleyicilerine hikayeye katılma şansı sunan, tamamen blok zincirinde yapılan bir TV programıdır.

Blockchain Creative Labs’ın CEO’su Scott Greenberg, Keys to Krapopolis koleksiyonu hakkında yorum yaparak web3’teki faydanın sonsuz olabileceğini nasıl kanıtladığını ve hayran etkileşiminin geleceği için ne anlama geldiğinin yüzeyini çizmeye başladığını belirtti.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Rick & Morty Yaratıcısı, NFT’lerle Yeni Animasyon Dizisini Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!