Kaiko Yeni Veri Hizmetini Başlattı: Aave, Compound ve MakerDAO’yu İzleyecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital varlık veri sağlayıcı Kaiko, Ethereum (ETH) ağında faaliyet gösteren en büyük üç kripto kredi protokolünün piyasa verilerini takip eden yeni hizmetini piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Kaiko, Ethereum ağındaki en büyük üç kripto kredi protokolü Aave, Compound ve MakerDAO’nun verilerini takip edecek yeni veri hizmetini piyasaya sürdü. Yeni veri hizmeti ile birlikte bu protokollerdeki kredi, mevduat, geri ödeme, para çekme ve tasfiye gibi işlemlerin takibi yapılabilecek.

Halihazırdaki verilerine göre bu protokoller yaklaşık 15 milyar doları elinde tutuyor. Üç şirketin elinde tuttuğu toplam nakit miktarı, kripto kredi protokollerinde kilitlenen toplam küresel likiditenin %78’inden fazlasını oluşturuyor.

Şirketin on-chain piyasa verileri genel müdürü Philippe Redaelli The Block’a verdiği bir demeçte, projenin bir süredir geliştirme aşamasında olduğunu ancak kripto para piyasasında yaşanan son olaylardan sonra sektördeki aktörlerin odak noktası haline geldiğini belirtti. Redaelli ayrıca FTX iflasının, sundukları şeffaflık ve finansal fırsatlar nedeniyle DeFi protokollerinin kullanımını arttırdığının altını çizdi. FTX çöküşü ardından Aave ve Compound kullanıcı tabanının %60 genişlediğini belirten genel müdür, bu durumun müşterilerin artık DeFi’ların faydalarını oldukça somut görmeye başladığının bir göstergesi olduğunu öne sürdü.

Şirket CEO’su Ambre Soubiran ise verilerinin güven ile desteklendiğini ve kripto endüstrisinin tüm finansal yönlerine şeffaflık sağladığını belirtti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kaiko Yeni Veri Hizmetini Başlattı: Aave, Compound ve MakerDAO’yu İzleyecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!