Next Earth, İlk Metaverse Hediye Kartını Piyasaya Sürüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Next Earth, Dünya’yı sanal dünyada kopyalayan bir metaverse projesidir. Bununla birlikte Next Earth, metaverse içinde kullanılan ilk hediye kartının verildiğini duyurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Next Earth İçin Ekstra Erişim Sağlayan Hediye Kartı

Şirket duyuruyu 24 Kasım Perşembe günü bir basın açıklamasıyla yaptı. Web3 platformu metaverse hediye kartının, daha fazla kullanıcıyı metaverse’ye özgü fırsatları katılmaya ve keşfetmeye teşvik edecek başka bir girişim olduğunu belirtti.

Dünyanın tam bir kopyası olacak şekilde yapılan en önemli web3 platformlarından birini inşa eden Next Earth, günlük yaşam ile dijital dünya ile etkileşim arasındaki boşluğu kapatmanın yollarını araştırdığını belirtti. Ayrıca şirket tarafından yapılan açıklama, hediye kartının kullanışlı olacağını ve Next Earth tarafından oluşturulan sanal alana daha fazla erişim sağlayacağını söyledi.

Next Earth’ün CEO’su Gabor Rétfalvi, şirketin amacının metaverse’ü daha ucuz hale getirmek olduğunu belirtti. Ayrıca iş yapmak veya içinde eğlence bulmak isteyen insanlar için hazır hale getirmek olduğunu söyledi. Rétfalvi, platformun kullanıcılara çeşitli şekillerde değer verdiğini vurguladı. Hediye kartının birkaç kullanıcının daha katılmasına yardımcı olacağını ekledi:

“Vizyonumuz, metaverse’i erişilebilir ve uygun fiyatlı hale getirerek herkese açmaktır. Next Earth’te her kullanıcının platformda yaratılan değerlerden yararlanabileceği karmaşık ve eşitlikçi bir ekosistem inşa ediyoruz. Yakın zamanda piyasaya sürülen Metaverse Land Gift Card ile çok sayıda yeni kullanıcıyı bünyemize katmayı hedefliyoruz.”

Sanal Ülkede 12 Milyon Dolar Satıldı

Next Earth’ün arkasındaki ekip, projeyi dünyayı kopyalayan en büyük metaverselerden biri olarak tanımlıyor. 2021 yazında tanıtılan platform, 300.000 kayıtlı kullanıcıya ve arazi sahibi olan 50.000 üyeye sahiptir. Bununla birlikte proje, sanal arazilerin satışından 12 milyon doların üzerinde gelir elde etti. Ayrıca sanal arazilerin tümü, NFT’ler olarak basılabilmektedir.

Rétfalvi Next Earth’teki arazi mülkiyetinin, varlıkların değeri arttıkça kullanıcıya sonsuz fırsatlar sunduğunu söyledi. Bunun, platformun iyi düşünülmüş gelişimsel yol haritasından kaynaklandığını belirtti. CEO, projede arazi mülkiyetinin bazı avantajlarından ve özelliklerinden bahsetti:

“Next Earth’te arazi sahibi olmak, yıl sonuna kadar hayata geçirilecek geliştirmeler sayesinde sonsuz olasılıkları beraberinde getiriyor. Kullanıcılar, metaverse arazilerini mevcut web sitelerine bağlayabilecek, üzerlerinde kendi işlerini kurabilecek ve hatta Dünya yüzeyinde yepyeni bir katman oluşturabilecek.”

Next Earth Metaverse’de Yaklaşan Geliştirme

Gabor Rétfalvi’ye göre projenin en faydalı özelliği, gerçek dünyayı taklit etmesi ve işletmelere katılımda daha fazla değer vermesidir. CEO, platformun geliştirilmesindeki sonraki aşamasında, API’nin piyasaya sürüleceğini söyledi. Bununla birlikte meta veri deposu içinde inşa edilen uygulamaların ve yardımcı programların üçüncü taraflarca geliştirilmesini sağlar. Ayrıca geliştirici portalının, projeye bir dizi heyecan verici özellik ekleyeceğini söyledi.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Next Earth, İlk Metaverse Hediye Kartını Piyasaya Sürüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!