MetaMask belirli IP adreslerini zaten topluyordu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MetaMask’in çatı şirketi ConsenSys, 23 Kasım’da gizlilik politikası için sunduğu revizyonun topluluktan gördüğü tepkilerin ardından veri toplama niyetini yineleyen bir açıklama paylaştı.

Şirket, politikanın her zaman IP adresi gibi belirli türden kişisel bilgilerin otomatik olarak nasıl toplandığını her zaman aktardığını belirtti. ConsenSys’a göre son güncelleme, Metamask’in varsayılan Uzaktan Yordam Çağrısı (RPC) Infura’nın kullanıcı verilerini nasıl işlediği konusunda şeffaf olmak için yapıldı.

ConsenSys, MetaMask’in kendisinin IP adreslerini toplamadığına dikkat çekti. Gizlilik politikası bunun yerine Infura uygulamaları yoluyla cüzdan kullanan kullanıcıların verilerinin toplandığını belirtiyor.

Şirket, Twitter’da yaptığı açıklamada yalnızca politikanın dilinin güncellendiğini ve gizlilik veya veri toplama konusunda herhangi bir değişiklik olmadığını açıkladı.

Cointelegraph’a konuşan ConsenSys, şöyle belirtti:

“Infura bu bilgiyi suistimal etmiyor, ConsenSys da bazı Web2 şirketleri gibi bu bilgileri kazanç kapısına çevirmiyor.”

Consensys’a göre Infura, şu anda kişisel bilgilerin asgari düzeyde toplanmasını sağlayacak teknik güncellemeleri araştırıyor.

Aylık 21 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip MetaMask, Web3 alanındaki en popüler kendi kendine saklama cüzdanlarından birini temsil ediyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MetaMask belirli IP adreslerini zaten topluyordu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!