Amber Group’un kurucu ortağı Tiantian Kullander 30 yaşında hayatını kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TT olarak da bilinen Amber Group’un kurucu ortağı Tiantian Kullander, şirketin resmi internet sitesine göre 23 Kasım’da uykusunda beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetti. Tiantian 30 yaşındaydı ve geride bir eş ve bir oğul bıraktı.

TT, Hong Kong merkezli Amber Group’un kurucu ortağı olmasının yanı sıra, e-spor şirketi Fnatic’in yönetim kurulunda yer aldı ve katılımcıların MEV botlarından korunarak varlıkların alım satımını yapmasına, ödünç almasına ve varlıkları stake etmesine olanak tanıyan DeFi protokolü KeeperDAO’yu kurdu.

Paylaştığı resmi açıklamada TT’nin, örnek teşkil eden zekası, cömertliği, alçakgönüllülüğü, çalışkanlığı ve yaratıcılığı ile şirkete kendini adadığını kaydeden Amber Group, ayrıca şunları belirtti: 

“TT saygın bir düşünce lideriydi ve sektörün öncüsü olarak geniş çapta kabul görüyordu. Derin bilgisi, işbirliği yapma isteği ve her zaman başkalarına yardım etme arzusu sayısız yeni şirkete ve bireye fayda sağladı. İçgörüleri ve yaratıcılığı birçok projeye, insana ve topluluğa ilham kaynağı oldu.”

Amber Group, 2015 yılında Bloomberg LP geliştiricisi Thomas Zhu’nun yanı sıra Michael Wu, Tiantian, Huo ve He için bir yan proje olarak başladı, ve 2017 yılında proje üzerinde tam zamanlı olarak çalışmaya başladılar.

TianTian, öncesinde ​​Goldman Sachs’ta Yapılandırılmış Kredi Ticareti ve Morgan Stanley’de Gelişen Piyasalar Trader’ı olarak görev yapmıştı. TT, 2019 yılında da en parlak genç girişimcileri, liderleri ve yıldızların bulunduğu Forbes Under 30 listesinde yer aldı.

Topluluk, Twitter’da bu kayba yönelik düşüncelerini paylaştı. DeFiance Capital’in kurucu ortağı Arthur Cheong, sektörün genç, parlak ve en önemlisi iyi bir ruhu kaybettiğini kaydetti.

Just received an extremely sad news and really not sure how to react when we were still talking weeks ago.

R.I.P @0xttk

— Arthur (@Arthur_0x) November 25, 2022

Otomatik piyasa yapıcı (AMM) Charm Finance’in kurucu ortağı Tom C ise Twitter’daki paylaşımında TT’nin, tanıdığı en samimi ve en yetenekli insanlardan biri olduğunu belirtti.

i’m deeply saddened. tt is one of the most genuine, and most talented person i know. he’s one of the few people who gets crypto (and finance), and sets his heart on doing the right things. I can’t believe something like this has happened – shit world we live in

RIP tt

— Tom^ (@CryptoMa20) November 25, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Amber Group’un kurucu ortağı Tiantian Kullander 30 yaşında hayatını kaybetti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!