ApeCoin Topluluğu BAYC NFT Pazarını Başlatıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Snag Solutions’ın kurucusu Zach Heerwagen, Snag Solution’ın Bored Ape Yacht Club, Mutant Ape Yacht Club ve Otherside metaverse oyunu gibi Yuga Labs tarafından geliştirilen popüler koleksiyonlar için ticarete olanak tanıyan Apecoin NFT pazar yerini başlattığını duyurmak için Twitter’a gitti. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

ApeCoin DAO Topluluğu

ApeCoin DAO Topluluğu, bu yılın başlarında Bored Ape Yacht Club NFT’leri için özel bir pazar yeri başlatmaktan bahsetmeye başladığında, Magic Eden ve Rarible gibi “Dev” mevcut pazaryeri girişimleri, hiçbir ön ücret ödemeden, zengin özelliklere sahip platformlar oluşturmak için tekliflerini hazırlamıştı. Magic Eden, o sırada Ethereum alanına yeni girişi göz önüne alındığında, pazar yeri oluşturma çabalarını agresif bir şekilde desteklemişti.

Ancak, APE token sahiplerinden oylar geldiğinde, bu yaz eski DoorDash çalışanları tarafından kurulan iki kişilik bir girişim olan “küçük” Snag Solutions’ı seçtiler. Snag çözümleri, token sahiplerinden %88 olumlu oy aldı.

Girişimin Zafere Yönelik Fedakarlıkları

Heerwagen, galibiyetin bir Külkedisi hikayesi olmadığını, smart pivotal’dan geldiğini ima etti. Snag Solution’ın ilk satış konuşması, başlangıçta 50.000$’lık bir ön ödeme istemesi ve rakipleri ön ödeme talep etmediğinde daha yüksek toplam ücretler belirtmesi gerçeğiyle birleştiğinde kazanan olmadı.

Heerwagen, Snag Solutions’ın rakiplerinin kendilerine göre avantajlarından etkilenmediğini belirtti. Bunun yerine, süreçte rakiplerinden öğrenmeye odaklandılar ve modellerini hızla elden geçirdiler. Heerwagen ve diğer kurucu ortak ve CTO Jason Jong olmak üzere yalnızca iki tam zamanlı çalışanı olan firma, ön ödeme talebinden vazgeçti ve ücretlerini düşürdü. Magic Eden ile ilgili önemli şikayetleri saptadılar. Sonrasında Solana merkezli girişim hakkında büyüyen bir anlatıya oynadılar.

Magic Eden, saklama pazarı modelinin kullanıcıların NFT’lerini riske attığını belirtti. Bununla birlikte kapalı kaynak teknolojisinin pek Web3 olmadığını iddia eden eleştirmenlerin hedefi oldu. Snag Solutions bu algıyı kendi avantajına kullandı. Heerwagen, Magic Eden’in teklifinin son derece zengin özelliklere sahip olduğunu söyledi. Ardından bir pazar lideri tarafından inşa edildiğini belirtti.

“Böylece Magic Eden’in anlattığı anlatıya dayanabilmemiz için tüm akıllı sözleşme yığınımızı tamamen zincir üzerinde ve açık kaynak olacak şekilde döndürdük. Oldukça merkezi ve Web3 değerlerine göre pek iyi çalışmıyor.”

Sonuç olarak Magic Eden’in önerisi %40 olumlu oyla başarısız oldu. Rarible önerisi, Rarible ApeCoin pazarı lehine oyların yalnızca %14’ünü buldu. Snag Solution, önerilerini onaylayarak kazanan olarak ortaya çıktı. Heerwagen, Magic Eden’in teklifi ele alma kaygısına yaslanmanın ötesinde, Snag Solution’ın ademi merkeziyetçilik, birlikte çalışabilirlik ve madencilik dışı modeller gibi idealleri vurguladığını ve ApeCoin sahipleri arasında alıcı bir kitle bulduğunu açıkladı.

ApeCoin Neden Kendi Özel Pazarına İhtiyaç Duyuyor?

Kripto kışı daha da soğurken, piyasa yatırımcılar için daha da zorlaşıyor. BAYC fiyatları düştü, ApeCoin ise FTX’in çöküşünün ortasında tüm zamanların en düşük fiyatını belirledi. Ancak Snag Solutions, Ape’yi canlı tutmada rol oynamaya yardımcı olmayı hedefliyor.

Yeni pazar yeri, standart %2,5 ücreti olan OpenSea gibi pazar yerlerine göre düşük ücretler sunuyor. ApeCoin platformu, APE’deki listelemelerde nispeten küçük bir %0,25’lik platform ücreti alır. Ayrıca ETH’deki listelemelerde ise %0,5’lik bir ücret almaktadır. Her iki durumda da %0,25 ApeCoin DAO’nun hazinesine geri döner. Snag Solutions yalnızca ETH’de listelenen satışlardan yararlanır ve kalan %0,25 ücreti alır.

Diğer potansiyel faydalar, tipik NFT pazar yerlerinden daha derin Bored Ape ekosistem entegrasyonu ile gelir. Örneğin, ApeCoin pazarı, listelenen herhangi bir NFT için ApeCoin staking ayrıntılarını gösterecektir. Ayrıca Yuga’nın projeleri genelinde eşleşen numaralı NFT’leri vurgulayacaktır. Bununla birlikte alışveriş yapanlara, Bored Ape’nin Mutant Ape NFT elde etmek için Serum NFT kullanıp kullanmadığını da söyleyecektir.

Sıradan gözlemciler için bu hiç mantıklı değildir. Yine de pazar yeri izleyicileri, ApeCoin’e sadık olanlar, bazı NFT’lere sahip olan veya Bored Ape ekosisteminin geleceğine yeni yatırım yapmış kişiler için bu altın değerindedir! Nüans, destekleyici detay, daha düşük ücretler ve DAO hazine katkıları onlar için çok yol kat edebilir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ApeCoin Topluluğu BAYC NFT Pazarını Başlatıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!