Bybit, En İyi NFT Pazarı Ödülünü Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Bybit, yakın zamanda Abu Dhabi’de düzenlenen prestijli Middle East Blockchain Awards sırasında verilen “En İyi NFT Pazarı’ ödülünü aldı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Prestijli Blok Zincir Ödülü

Arabian Business tarafından düzenlenen Middle East Blockchain Awards’a Körfez İş birliği Konseyi’nin her yerinden yüksek profilli kişiler katılıyor. Ayrıca etkinlik, blok zincir ve web3 dünyalarına olağanüstü katkılarda bulunan en iyi blok zincir endüstri liderlerini, yenilikçileri, girişimcileri, hizmet sağlayıcıları keşfetmeyi ve ödüllendirmeyi amaçlıyor. Ödül, 18 Kasım 2022’de W Hotel Abu Dhabi’de Formula 1 yarışına denk gelen törende açıklandı. Ayrıca NFT Pazar Yeri yarışmacıları, popülerlik, ücret yapısı ve gelişimi içeren metriğe göre değerlendirilmiştir.

Bybit Ödülü Kutluyor

Bybit, ödülünü kutlamak için Ciru Labs ve Oracle Redbull Racing ile bir iş birliğini duyurdu. Bununla birlikte kripto borsası, sezon finalinde yarışan bir Formula 1 takım arabasında Chiru Labs tarafından oluşturulan Azuki metaverse’sinden mavi çipli NFT’lerinden birini sergiledi. Azuki NFT koleksiyonu, sahiplerine meta veri deposuna erişim sağlayan elle çizilmiş dijital oynanabilir anime karakterleri içermektedir.

Oracle Red Bull Racing ve Chiru Labs arasındaki ortaklık, ilk kez Formula 1 takımının bir NFT ile donatılması olacak. Ayrıca bahsedilen NFT sanatı, bir Azuki karakteri olan Şimşek Lei’yi içeriyor. Bu karaktere dayalı bir hatıra koleksiyonu, 7.700 NFT içeren pazarda piyasaya sürüldü.

Dünyanın dört bir yanındaki spor takımlarını destekleyen en büyük kripto para birimi isimlerinden biri olarak kendisini daha da güçlendiren Bybit, bu hafta sonu başlayan FIFA Dünya Kupası’nı kutlamak için bir Kripto Taraftar Token yarışmasını duyurdu. Yarışma, kullanıcılara favori takımlarını desteklerken 300.000 USDT ödül havuzundan bir pay kazanma şansı verdi.

Ocak 2022’de başlatılan Bybit NFT pazarı, topluluk tarafından iyi karşılanmıştır. Bununla birlikte pazar koşullarına rağmen başarılı olmaya devam etti. Pazar, koleksiyon, sanat, oyun ve metaverse NFT’leri dahil olmak üzere her tür NFT’yi içerir. Kullanıcı tarafından oluşturulan NFT’lerin yanı sıra tanınan sanatçıların ve projelerin premium koleksiyonlarını da içermektedir. Ayrıca Bybit kısa süre önce, GrabPic olarak bilinen bir NFT portalı yayınladı.

Bybit Hakkında

Bybit, dünyada en çok ziyaret edilen üçüncü dijital varlık borsasıdır. Vadeli işlemler ve opsiyonlar gibi türev ürünler sunmaktadır. Bununla birlikte kullanıcıların Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini spot piyasada alıp satmalarına olanak tanır.

Bybit, iki milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı ile en hızlı büyüyen kripto para borsalarından biridir. Profesyonel ticaret araçları ve kullanımı kolay bir arayüz sağlayan en son teknolojiye sahiptir. Ayrıca Bybit NFT pazarı ve Grabpic portalı gibi ek araçlara sahiptir. Bununla birlikte kullanıcıların genişleyen NFT endüstrisine dahil olmalarını sağlar.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bybit, En İyi NFT Pazarı Ödülünü Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!