“Bitcoin, 2030’a kadar 1 milyon doları görecek”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’e yaptığı yatırımlarla sık sık adından söz ettiren yatırım yönetimi firması Ark Invest’in CEO’su Cathie Wood, Bitcoin’deki düşüş eğilimine rağmen popüler kripto para biriminin 2030’a kadar 1 milyon dolar seviyesine ulaşacağını öngördüğüne işaret etti. Konuya ilişkin açıklamasında “Hayatta kalanları görmek için önce krizlerin içinden geçmeniz gerekir” diyen Wood, kripto para borsası FTX’in çöküşüyle tetiklenen kriz ortamının kriptoların kurumsal düzeyde benimsenmesini geciktireceğini dile getirdi. Wood ayrıca, yüksek profilli yatırımcıların Bitcoin’i gerçekten anlayıp anlamadıklarını görmek için geri adım atacaklarını düşündüğünü de sözlerine ekledi.  

Ark Invest CEO’su, açıklamasında kurumsal yatırımcıların üzerlerine düşeni yaptıktan sonra ve kripto alanında neler olduğunu gördükten sonra ilk durak olarak Bitcoin veya Ether’e geçme konusunda çok daha rahat hissedeceklerini ifade etti. Wood, kurumların bu iki büyük kripto para birimini çok daha iyi anlamaları gerektiğinin de altını çizdi.  

Ark Invest, bu yılın başında yayınladığı bir raporda da benzer tahminlerde bulunmuştu

Öte yandan; Ark Invest, ocak ayı başında yayınladığı “Big Ideas 2022” raporunda da Bitcoin’in fiyatının 2030 yılı başına kadar 1 milyon dolara ulaşacağını tahmin etmişti. Söz konusu tahmin, devletlerin Bitcoin’i yasal bir ödeme aracı olarak kabul etmeye başlayacağı varsayımına dayanıyordu.  

Cathie Wood, benzer şekilde daha önce Bitcoin’in 2026 yılına kadar 500 bin dolar barajını aşacağını öngörmüştü. Dünyaca ünlü yatırım yöneticisi, kurumsal yatırımcıların toplam fonlarının en az yüzde 5’ini Bitcoin’e ayırması durumunda bu yükselişin gerçekleşebileceğini dile getirmişti.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
“Bitcoin, 2030’a kadar 1 milyon doları görecek”
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!