Tornado Cash geliştiricisi Alexey Pertsev tutuklu kalmaya devam edecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göz altında olan Tornado Cash geliştiricisi Alexsey Pertsev, 22 Kasım’da görülen duruşmanın ardından üç ayı daha Hollanda’da tutuklu geçirecek.

Cointelegraph, ’s-Hertogenbosch Adalet Sarayı’ndaki ön duruşmaya katıldı. Duruşmada 103 gündür göz altında tutulan Pertsev’e karşı savlar sunuldu.

Savcılık soruşturmaya dair kapsamlı bir bakış açısı sunarak, Pertsev’in Tornado Cash’in operasyonlarında merkezi bir konumda bulunduğunu öne sürdü. Pertsev’in avukatı WK Cheng ise müvekkili adına ilk kez savunma yaptı.

Cheng, Tornado Cash’in kullanım alanlarına dair bilgiler sunarken, hizmetin işlevi konusundaki yaygın yanılsamalara da değindi.

Cheng, ön duruşma sonrası Cointelegraph’a yaptığı açıklamada “Mahkemenin kararından dolayı hayal kırıklığına uğradım. Savunmanın bakış açısını mümkün olduğunca net bir şekilde yansıtabilmeye çalıştık” diye belirtti.

Avukat, davada ilk duruşmanın 20 Şubat 2023’e ertelendiğini doğruladı. Cheng, müvekkilinin Tornado Cash’e dahli konusunda devletin tek taraflı yorum yaptığını yeniden dile getirdi.

“Bazı tekliflerimiz olacak, soruşturmalar yapacağız, açıklığa kavuşturmak için çalışmamız gereken şeyler var. Önümüzdeki duruşmaya kadar hazırlanmaya çalışacağız.”

Savcılık, Pertsev’in ilk duruşmadan önce salıverilmesi halinde kaçma riski olduğunu göz önünde bulundurdu. Savunmanın ev gözetimi ve karakolda haftalık olarak yapılacak denetimler gibi teklifleri de işe yaramadı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tornado Cash geliştiricisi Alexey Pertsev tutuklu kalmaya devam edecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!