Kripto Kredi Platformu Nexo Davalık Oldu: Yatırımcı Aileden 126 Milyon Dolarlık İddia

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto kredi platformu Nexo, platform üzerinde gerçekleştirdikleri kripto para çekme işlemlerinin engellendiğini iddia eden aynı aileye mensup 3 yatırımcı tarafından davalık oldu.

Yerel gazete CityAM’in haberine göre Nexo, 126 milyon dolar değerinde kripto para çekim işleminin engellendiğini iddia eden bir grup yatırımcı tarafından Londra Yüksek Mahkemesi‘nde dava edildi. Dava aynı aileye mensup toplamda 3 yatırımcı tarafından açıldı. İddiaya göre yatırımcılar yüklü miktarda para çekme talebinde bulununca, borsa söz konusu hesapları dondurdu.

Yatırımcılar ellerinde yüklü miktarda platformun yerel token’ı NEXO tutuyordu ve bu varlıklar para çekme talebinin bir parçasıydı. İddiaya göre önce hesapları donduran Nexo ardından yatırımcılara ellerindeki NEXO varlıklarını daha ucuz fiyattan kendilerine iade ederlerse hesapların açılacağı yönünde baskı kurdu.

Yatırımcıların mahkemeye sundukları bu iddialara karşılık Nexo ise söz konusu davayı bir “fırsatçılık” olarak nitelendirdi:

Nexo tokenlerinin satışı da dahil olmak üzere tüm işlemler iyi niyetle tamamlanmış, belgelendirilmiş ve icra sırasında davacılar tarafından nihai olarak kabul edilmiştir. Nexo tokenlerinin alım satımından önemli ölçüde kâr elde eden davacılar, tüm varlıklarını Nexo platformundan geri çekebildi.

Dava açan yatırımcıların avukatları, basın mensupları tarafından yöneltilen sorulara cevap vermemeyi tercih etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Kredi Platformu Nexo Davalık Oldu: Yatırımcı Aileden 126 Milyon Dolarlık İddia
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!