Invisible Friends 3D Sanat Eserlerini Duyuruyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkonik NFT projesi Invisible Friends, ödüllü sanatçı Nguyen Nhut ile iş birliği içinde dijital 3D model NFT’lerinin lansmanını duyurdu. Bununla birlikte 5000 parçalık tedarik, 0,07 ETH fiyat etiketiyle gelip 23 Kasım’da 12:00’de düşecek. Bu eşsiz koleksiyon ve 3D Invisible Friends’i basabileceksiniz. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Koleksiyon NFT’leri Nasıl Alınır?

Invisible Friends, NFT evreninde büyük bir başarı öyküsü olmaya devam ediyor. Son derece karmaşık sanat ve estetik, bu projeye lansman öncesi 100.000’den fazla takipçi kazandırdı. Şimdi, resmin 3D versiyonu 23 Kasım’da topluluğa ve daha geniş kitlelere sunulacak! Ayrıca Invisible Friends ve Clay Boy sahipleri, 3D koleksiyon parçalarını basabilecekleri bir haftalık pencereye sahip olacaklar. Bir 2B Invisible Friends NFT’si, her birinin birer 3B Invisible Friends’in kilidini açacaktır. Ek olarak proje, kalan basımların arzda yeniden tahsis edileceğini belirtti.

Ayrıca ana şirketi Random Character Collective’in (RCC) ekibi kendi koleksiyonunun NFT’lerini basamayacaktır. Bunun yerine, bir haftalık pencerenin kapanmasından sonra takım, yalnızca herhangi bir NFT kaldığı takdirde karşılık gelen sayıda NFT’yi airdroplar aracılığıyla alacaktır. Ayrıca tahsis Nguyen’in “Clay Boy” proje sahipleri için beyaz listedeki 50 noktayı içermektedir. IF ekibi, topluluğuna bu adımın yeni NFT’lerinin adil dağıtımının yararına olduğuna dair güvence verdi. Nguyen Nhut tarafından yapılan her 3D koleksiyon parçası aynı zamanda yeni ve eski rastgele özelliklerle birlikte gelir. Ayrıca 3D Koleksiyonu doğrudan resmi web sitesinde basabilirsiniz.

Invisible Friends Hakkında

Ayrıca koleksiyon, üretken İsveçli sanatçı Markus Magnusson’un bir NFT projesidir. Lansman sırasında Invisible Friends, tüm zamanların en çok konuşulan NFT projelerinden biri haline geldi. Ayrıca 5000 adetlik koleksiyon, şık kıyafetler giyen görünmez insanların yer aldığı farklı bir stil taşıyor. Trend belirleyen marka, şık estetiğiyle o kadar çok ün kazandı ki, moda devleri KITH ile iş birlikleri başlattı! Büyüyen proje yol haritası aynı zamanda bir “OG Toys” koleksiyonunu ve bir sonraki projenin bir yan çekimini de içeriyor. “Garbage Friends” spinoff projesi, bu koleksiyon estetiğinin tam tersidir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Invisible Friends 3D Sanat Eserlerini Duyuruyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!