CoinMarketCap borsalar için rezerv kanıtı izleyicisi başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto sektörünün önde gelen piyasa araştırma ve izleme kaynağı CoinMarketCap, kullanıcıların borsaların mali durumuna ilişkin güncellenen bilgiler alabileceği yeni bir özellik duyurdu.

Rezerv kanıtı (PoR) izleyicisi, sektördeki aktif kripto para borsalarını belirli bir zaman diliminde likiditesine ilişkin sağladığı şeffaflık üzerinden denetliyor. Duyuruya göre izleyici; bir şirketin toplam varlıkları, ilişkili cüzdan adresleri, adreslerdeki bakiyeler ve cüzdanların güncel değeri gibi bilgilere yer veriyor.

CoinMarketCap, PoR izleyicisinin her 5 dakikada bir güncelleneceğini duyurdu. Şirket, 22 Kasım tarihli gönderisiyle aracın nasıl kullanılacağını açıkladı.

NEW #CMC Feature: Exchange’s Proof of Reserves

Proof of Reserves (PoR) provides transparency to #cryptocurrency reserves through a verifiable auditing practice.

pic.twitter.com/HlNbUGzOYE

— CoinMarketCap (@CoinMarketCap) November 22, 2022

CoinMarketCap’in 5 gönderilik Twitter dizisinde Binance’in, tüm cüzdan adreslerinde 65 milyar dolardan fazla değerde varlık bulundurduğu belirtildi. Binance’e ek olarak KuCoin, Bitfinex, OKX, Bybit, Crypto.com ve Huobi için de rezerv kanıtları sunuldu.

Binance Kurucu Ortağı ve CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, CoinMarketCap’in yeni özelliği duyurduğu ve Binance’in bağlantısını içeren gönderisini retweet etti. Twitter’da bazı topluluk üyeleri, yeni özellikten “şeffaflığa dair iyi bir iyileştirme” diye bahsetti.

CZ, FTX’in iflası sonrası rezerv kanıtı sunma sözü veren ilk isimlerden olmuştu.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CoinMarketCap borsalar için rezerv kanıtı izleyicisi başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!