FTX’in yan kuruluşu Liquid, tüm işlemlerini durduruyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Liquid, 20 Kasım tarihinde Twitter hesabı üzerinden yayınladığı bir duyuruda, FTX Trading talimatları doğrultusunda platformundaki tüm alım satım işlemlerini durdurduklarını söyledi. Liquid, Delaware Mahkemesinde 11’inci Madde kapsamında iflas başvurusunda bulunduğundan alım satım işlemleriyle ilgili tüm operasyonlarını durdurduğunu belirtti. 

Liquid, “O zamandan beri şirketin durumunu değerlendirirken bunu yaptık. Bu sorunlar üzerinde çalışıyoruz ve zamanı gelince daha kapsamlı güncelleme yapacağız” açıklamalarında bulundu. 

Liquid’in operasyonel durdurmaları, şirketin platformundaki tüm para çekme işlemlerini askıya almasından 5 gün sonra geldi. Öte yandan Japonya Finansal Hizmetler Kuruluşu daha önce de FTX’in Japonya kolu olan FTX Japan’dan 10 Kasım tarihinde alım satım için emir verme işlemlerini askıya alması talebinde bulunmuştu. 

Cointelegraph tarafından daha önce de bildirildiği gibi Liquid, ana şirketi FTX’te devam eden iflas işlemleri sorunlarından etkilenen tek ilgili şirket değil. İflas etmiş olan kripto kredi şirketi Voyager Digital, FTX US’in geçtiğimiz eylül ayında varlıklarını satın almasının ardından yeni bir alıcı bulmaya çalışıyor. Cointelegraph tarafından 13 Kasım tarihinde yayınlanan habere göre, kripto borsası CrossTower Voyager’ın teklif sürecini yeniden açmasıyla şirketin varlıkları için revize edilmiş bir teklif üzerinde çalışıyor. 

LedgerX gibi, FTX’in diğer yan şirketleri FTX bünyesinden ayrılmak için aktif bir şekilde çalışıyor. LedgerX, FTX US Derivatives olarak faaliyet gösteriyor. LedgerX, ayrıca FTX’in küresel varlıklarının stratejik bir incelemesine göre, borsanın 11. Madde kapsamında başlatmış olduğu iflas başvurusunda borçlu olarak muaf tutuldu. Finansal hizmetler şirketi Perella Weinberg tarafından yapılan imcelemelere göre, FTX’in pe çok lisanslı ve düzenlenmiş yan kuruluşu ödeme gücü olan bilançolara, sorumlu yönetime ve değerli franchise’lara sahip durumda. 

Perella Weinberg, FTX Japan, FTX Turkey Teknoloji ve Ticaret, Quoine, FTX EU, FTX Borsası FZE ve Zubr borsası gibi FTX borsasının yan kuruluşlarının borçlu olduğunu ortaya koydu. 

Japon kripto para borsası Liquid, FTX’in ABD’de 11. Madde kapsamında iflas başvurusunda bulunmasıyla tüm alım satım işlemlerini durduruyor. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX’in yan kuruluşu Liquid, tüm işlemlerini durduruyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!