R Planet NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

R Planet NFT projesi, farklı ve nadir bulunan, irfan ve özelliklere sahiptir. Özellikle yüksek kaliteli, yardımcı program etkin PFP’lerden oluşan bir koleksiyondur. R Planet NFT Nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

R Planet NFT Nedir?

Platform en başından beri, “Ya Token’iniz daha fazlasını yapabilseydi? “En fazla sevilen amacı desteklemek, sınırlı sayılardaki ürünleri almak, özel deneyimlere erişmektir. Bunu yaparak ise para kazanmak için Token’larınızı kullanabilseydiniz neler olurdu?” Tam da inşa edilen şey bu. Özellikle alternatif bir gerçeklik ortaya koyulmaktadır. Ayrıca içerisinde yaşamak istenilen dünya inşa edilmektedir. Ayrıca daha eşitlikçi ve sürdürülebilirdir. Kolektif olarak yalnızca Web3 üzerinde bir etki yaratılmıyor, dünya değiştirilmektedir. Token’ların ve topluluğun fiziksel dünyada gerçek etki yarattığı ilk etkileşimli marka ve ekosistemdir. Tamamıyla bilgili kurucu ekip tarafından, dijital varlıkları çevresel ve sosyal değişim için bir güç olarak harekete geçirmek için teknoloji, insan bağlantısı ve Web3’teki etkilerin kesişiminde inşa edilmektedir.

Projenin Amacı Nedir?

P Planet, Web3’teki eylemlerin fiziksel dünyada amaçlı çevresel ve sosyal ilerleme yarattığı, paradigma değiştiren bir ürün, topluluk ve platform inşa etmektedir. Özellikle NFT’ler ve Blockchain teknolojisi dijital bir devrim başlatmıştır. Fakat kripto paraları daha fazlası için kullanılabileceğine inanılmaktadır. Simgeleri, başlangıçtan itibaren yarar ve finansal fırsatı amaç, hedefler ve fiziksel dünya etkisiyle birleştirmektedir.

Yararı Nedir?

R Planet’in arkasındaki ekip, deneyimlerinizi geliştirmeye ve topluluk için değer yaratmaya kendini adamıştır. Özellikle üyelikleri, mal ve ödülleri ve gerçek dünya yararlarını birleştirmektedir. Önümüzdeki haftalarda ise gelecekle ilgili planlarını sızdırıyor olacak.

Özellikleri Neler?

IP sahipliği,

ETH’de basıldı, fakat bir karbon ofseti,

Zamanla açılan yardımcı NFT,

S3-Hosted, On-Chain geliyor,

R Planet evrenine erişim imkanları sunmaktadır.

Fiyatı Nedir?

R Planet projesi, 26 Ekim 2022’de 0,08 ETH fiyatıyla basılan 8888 NFT’lik bir koleksiyondur. Mevcut taban fiyatı ise 0.009 ETH’dir. Toplam hacmi ise şu anda 2 Ethereum olarak görülmektedir.

R Planet NFT projesinin OpenSea koleksiyondan toplam 1.0K adet parça dijital sanat eseri mevcuttur. OpenSea verilerine göre proje koleksiyonuna ev sahipliği yapan kişi sayısı şu anda 27 olarak görülmektedir.

R Planet NFT Nasıl Satın Alınır?

Şu anda bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcıların, R Planet NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edilebilmektedir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Bu NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
R Planet NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!