Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’den Singapur değerlendirmesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük blokzincirlerinden biri olan Ethereum’un ünlü kurucusu Vitalik Buterin, kısa bir süre önce katıldığı bir YouTube röportajında Singapur’un kripto düzenlemelerini değerlendirdi. “The Strait Times” ile yaptığı röportajda Singapur’un kripto paralara karşı şüpheci bir yaklaşıma sahip olduğuna dikkat çeken Buterin, şehir devletinin bu tutum nedeniyle hiçbir zaman dijital varlıklar için bir dünya merkezi olma hedefine ulaşamayacağını dile getirdi. 

Buterin ayrıca, Singapur’un blokzincir kullanımı ve kripto para birimleri arasında bir ayrım yapmak istediğini dile getirerek bu isteğin tuhaf olduğuna işaret etti. Ethereum kurucusu, “Gerçek şu ki bir kripto para birimine sahip değilse, blok zincir sadece sahte olacaktır ve kimse onu umursamayacaktır” ifadelerini de sözlerine ekledi. 

Coinbase CEO’su da Singapur’un kripto düzenlemeleriyle ilgili benzer değerlendirmelerde bulunmuştu

Öte yandan; Singapur, bir süredir piyasa dalgalanmaları nedeniyle tüketicilerin karşı karşıya kalabileceği riskleri ortadan kaldırmak için bireysel yatırımcıların kripto ticaretine erişimini kısıtlamaya çalışıyor. Ülkenin, geçen ay küçük yatırımcıların kripto para alımlarını finanse etmek için borçlanmasını yasaklama planlarını da içeren ve tüketicilerin dijital varlık ticaretine katılımını kısıtlayan bir öneri planı hazırladığı biliniyor.  

Paylaşılan diğer bilgilere göre; Singapur’un kripto düzenlemelerine yönelik hamleleri, daha önce kripto dünyasının pek çok önde gelen figüründe endişelere yol açmıştı. Popüler kripto para borsası Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong da bu figürler arasında yer alıyordu. Armstrong, kasım ayı başlarında yaptığı bir açıklamada Singapur’un kripto alım-satımına yönelik kısıtlamalarının Web3 endüstrisi için bir dünya merkezi olma idealiyle çeliştiğine işaret etmişti.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’den Singapur değerlendirmesi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!