The Sandbox Kurucu Ortağı & COO’su Sébastien Borget, Cointelegraph Türkiye’ye konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler metaverse The Sandbox’ın kurucu ortağı ve COO’su Sébastien Borget, 14-17 Kasım tarihlerinde düzenlenen İstanbul Blockchain Haftası’nda (IBW) Cointelegraph Türkiye ile konuştu.

Etkinliğe “NFT Günü” kapsamında katılan Borget, ilk olarak The Sandbox’ı tanıttığı ve soruları yanıtladığı bir konuşma gerçekleştirdi.

Borget, daha sonra Cointelegraph Türkiye’ye konuk olarak sorularımıza cevap verdi. Ayı piyasasıyla birlikte hem metaverse hem de NFT alanındaki aktivite düşüşünü olumsuz yorumlamayan Borget, “Metaverse geçici bir heves değildi. Daha yeni başlıyoruz” mesajı verdi.

Sandbox kurucu ortağı, projenin Türkiye ile ilgili heyecan verici planlarından da bahsetti. Geçtiğimiz aylarda duyurulan “Turkishverse” projesinden bahseden Borget, bu proje için ilk ortaklıkların kurulmaya başlandığını söyledi.

Röportajın tamamını Cointelegraph Türkiye’nin resmi YouTube sayfasından izleyebilirsiniz.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
The Sandbox Kurucu Ortağı & COO’su Sébastien Borget, Cointelegraph Türkiye’ye konuştu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!