Mintable, NFT Basımını Destekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mintable ve Ripple’ın ortaklığı, NFT’lerle ilgili çok zincirli geleceği gerçekleştirmek için bir adım daha ileri gitti. Şimdi en iyi blok zincir ağlarından birini daha geniş NFT alanına dahil ediyor. NFT desteği artık XRP Defterinde mevcut olacak. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Mintable ve Ripple Ortaklığı

Mintable, son gelişmeyi NFT ve Ripple topluluklarını sevindirecek şekilde duyurdu. Böylece blok zinciri teknolojisinin enerji verimliliğini ve hızını varlık tokenizasyonuna getirmektedir. Kullanıcıların NFT’lerini XRP Defterinde uygun maliyetli, kolay ve güvenli bir şekilde satmalarına, satın alımlarıyla basmalarına olanak tanır.

Mintable ve Ripple ortaklığı, geliştiricileri ve yaratıcıları da bir araya getirecek. Bu, NFT projelerinin en iyi kalitede oluşturulmasını sağlamada uzun bir yol kat edecektir. Ayrıca XRPL ile çalışan herhangi bir bağımsız yaratıcı için kodsuz bir çözüm sunacaktır.

Blok zinciri alanı, geliştiriciler ve içerik oluşturucular için halihazırda Ethereum’a yönelik bir dizi alternatife sahiptir. Artık XRPL’nin ödemelere yardımcı olma güvenilirliğinin avantajlarından ve büyük ölçekte tokenize edilmiş varlıkların likiditesinden yararlanmak için daha iyi bir konumda olacaklar.

XRP Defteri, birçok kullanım durumu için sağlam ve şekillendirilebilir bir açık kaynak temeli sağlamaktadır. XRP Defteri, on yıldan fazla çalışma süresine sahiptir. Ayrıca tokenizasyon, ödeme ve şimdi NFT’lere geçiş gibi birçok uygulama için güvenilir destek olmuştur.

Projenin Yararları

Mintable’ın CMO’su Patrick Chin, XRP Ledger’ın NFT alanına değerli bir katkı haline geldiğini söyledi. Savaşta test edildiğini, güvenlik ve çevre ile ilgili olduğu için NFT’nin benimsenmesine ilişkin engellerin aşılmasında yararlı olacak güvenli bir zincir olduğunu söyledi. Chin, Ripple’ın halihazırda dünyanın en iyi şirketlerinden bazılarıyla çalıştığını açıklamak için daha da ileri gitti. Bu nedenle, NFT alanına bir dizi pozitif ortaklık getirecektir.

Bu nedenle Mintable, bir NFT ortağı olarak Ripple’a katılmaktan heyecan duyuyor. Ortaklık, NFT girişimlerini destekleyip uzaydaki güvenli, verimli ve sürdürülebilen blok zincirlerinden birini tanıtacaktır. Bu arada, Ripple’ın Strateji ve Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Emi Yoshikawa, XRPL’nin on yıldan uzun süredir blok zincir teknolojisi arayan geliştiriciler için güvenilir bir seçim olduğunu söyledi. Bunun nedeni garantili güvenlik, ölçeklenebilirlik ve varlıkları tokenleştirme hızıdır.

Ayrıca Ripple’ın Mintable ile bu ortaklığa girmekten memnun olduğunu söyledi. Yeni içerik oluşturucuların yanı sıra gerçek XRPL yardımcı programıyla Web3 yeniliklerini sunan projeleri getirmede uzun bir yol kat edecektir.

Mintable, NFT Basımını Destekliyor! yazısı ilk önce NFXHaber.com üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mintable, NFT Basımını Destekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!