Binance Artık Abu Dabi’de Kripto Saklama Hizmeti Sunabilecek: Onay Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) finansal hizmetler lisansı aldığını duyurdu.

Abu Dabi Uluslararası Finans Merkezi (ADGM) 16 Kasım tarihinde resmi web sitesinden yaptığı açıklamada, Binance’in Finansal Hizmetler Düzenleme Kurumu’ndan (FSRA) finansal hizmetler düzenleme lisansı (FSP) aldığını bildirdi. Binance’in lisans gerekliliklerine uyması halinde ADGM kapsamında kurumsal müşterilere saklama hizmeti sunabileceği belirtildi.

ADGM Başkanı Ahmed Jasim Al Zaabi konu hakkında, FSP’lerin ürünlerini ve hizmetlerini MENA bölgesinde sunmalarını sağladığı için Binance’i tebrik ettiğini ifade etti. Ayrıca sağlam ve şeffaf sanal varlık düzenleyici çerçevelerinin ADGM’in finans sektöründen sürdürülebilir inovasyonun önünü açacağını öne sürdü. Al Zaabi Web3 ekonomisi için çözümler geliştirmek amacıyla ADGM’de, Binance’in operasyonlarını ve Ar-Ge çalışmalarını desteklemeyi dört gözle beklediklerini ifade etti.

Öte yandan Binance MENA ve Avrupa Bölgesi Başkanı Richard Teng, ADGM ve FSRA lisanslarının alınmasının kripto para sektörü ile kamu arasındaki iş birliğinin değerini vurgulayan oldukça önemli bir hamle olduğunun altını çizdi. Başkan Teng, Abu Dabi’nin önde gelen bir sanal varlık merkezi olmasını dört gözle beklediklerini belirtti ve ADGM’i yerel blockchain ekosistemine verdiği desteklerden dolayı tebrik etti.

Binance AD CEO’su Dominic Longman da Richard Teng ile benzer ifadeler kullandı. Longman, Binance Abu Dabi’nin büyüyüp geliştikçe yerel blockchain ortamının da büyüyeceğini umduklarını belirtti.

Binance kısa bir süre önce Abu Dabi yetkililerinden kripto aracı kurumu olarak prensipte onay almıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Artık Abu Dabi’de Kripto Saklama Hizmeti Sunabilecek: Onay Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!