NFTSTAR, Sandbox ile Ortak Oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 tabanlı bir sanal spor fandom platformu oluşturan Nasdaq listesinde yer alan bir şirket olan NFTSTAR, all-star futbol takımı koleksiyonunun Sandbox’ta küresel bir spor deneyimine katılacağını duyurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFTSTAR Üç Futbol Yıldızıyla Anlaştı

Şirket duyuruyu 14 Kasım’da bir basın açıklamasıyla yaptı. Bununla birlikte Global Sports Village metaverse deneyiminin şirket tarafından Sandbox ve bir Web3 platformu olan Forj ile birlikte oluşturulduğunu belirtti. Futbol NFT süper yıldız takımı koleksiyonu, Portekiz efsanesi Luis Figo, Brezilya fenomeni Neymar JR ve Son Heung-Min gibi bir dizi futbol süper yıldızından oluşuyor.

Üç futbolcu, çeşitli spor aktivitelerinin milyarlarca hayranına hizmet veren sanal bir spor dünyası yaratmayı amaçlayan metaverse projesinde yer almak için NFTSTAR ile ortaklık kuruyor. Ayrıca proje, Sandbox metaverse içindeki merkezi olmayan bir oyun alanında AMA’lar NFT drop’ları ve buluşmalar aracılığıyla düzenli güncellemeler yoluyla hayranların kapsayıcılığı istiyor.

Çeşitli Sporların Hayranlarına Katılmak İçin

NFTSTAR’ın kurucu ortağı Abe Ren, Forj gibi saygın Web3 şirketleriyle yapılan iş birliği yaptı. Ayrıca çeşitli sporların birçok hayranını bünyesine katarken onlara NFT alanında değerler kazandırmayı amaçladığını söyledi. Ren dedi ki:

“Kendi markamızı, ünlülerimizi ve tescilli NFT’lerimizi tanıtmanın bir yolu olarak The Sandbox metaverse ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu iş birliği, spor, espor ve oyun tutkunları topluluğunu toplu olarak büyütmemize olanak tanıyor.”

Sandbox, geliştiricilerin ve içerik oluşturucuların, yarattıklarının güvenli bir şekilde depolanmasını ve paraya dönüştürülmesini desteklemektedir. Bununla birlikte sanal etkileşimli bir dünya oluşturmaya olanak tanıyan sürükleyici platformuyla tanınmaktadır. Şirketin COO’su Sebastien Borget, NFTSTAR’ın Sandbox ekosisteminde yer almasından duyduğu heyecanı dile getirdi:

“Spor, küresel kültürün önemli bir parçasıdır ve bu nedenle, spora dayalı deneyimlerimizi ve aktivasyonlarımızı geliştirmeye devam ederken, NFTSTAR’ı The Sandbox metaverse’sine davet etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Raporda, NFTSTAR’ın sanal spor köyünün geliştirilmesinde ilk adım belirlenmiştir. Bununla birlikte Sandbox ekosisteminin kurucularından biri olan Smobler Studios’un hizmetlerinden yararlandığı belirtilmiştir. Smobler Studios’un kurucu ortağı Loretta Chen, NFTSTAR’a kaydolmanın avantajları olduğunu söyledi. Bununla birlikte avatarlar, fiziksel ürünler, sanal stadyum ve daha fazlasını içerecektir.

Etkileşimli Bir Sosyal Merkez

Chen’e göre:

“Bir Stadyum da dahil olmak üzere tamamen oynanabilir sosyal merkez deneyimlerine dönüşecek bir Küresel Spor Alanının oluşturulması. Vizyonumuzu daha iyi gerçekleştirmek için Güney Kore’deki ortak stüdyomuz Fac Bros ve spor dışı taraftarlara hitap etmek için Bored Apes gibi kimliği doğrulanmış dijital ilk ürünler sunan bir Web3 çözümleri sağlayıcısı olan Forj ile iş birliği yapıyoruz.”

Forj’un CEO’su spor ve eğlencenin metaverse konseptinin ana akım olarak benimsenmesinde önemli roller oynayacağını söyledi. Ayrıca endüstrileri “powerful drivers” olarak tanımlayan Forj’un, hayranlara etkileşim ve eğlence açısından beklediklerinden fazlasını veren gerçekten sürükleyici bir meta evren oluşturmak istemektedir. Bununla birlikte NFTSTAR, The Sandbox ve Smobler Studios ile çalışmayı dört gözle beklediğini söyledi.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFTSTAR, Sandbox ile Ortak Oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!