DeepMarkit 150.000 Karbon Ofsetini NFT’lere Dönüştürüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DeepMarkit, Will Solutions Inc. için 150.000 karbon ofsetini NFT’lere başarıyla tokenize ederek karbon ofsetlerini basmıştır. Bununla birlikte küresel karbon ofset pazarını dijital ekonomiye getirmeye odaklanan bir yazılım altyapısı şirketi. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

DeepMarkit Yakında Airdrop Planlıyor

DeepMarkit, Will Solutions için MintCarbon.io platformu aracılığıyla 150.000 karbon ofsetini NFT’lere başarıyla tokenleştirdiğini duyurdu. Will Solutions, yerel emisyon azaltma projelerini havuzda toplayarak karbon kredilerine erişimi demokratikleştiren piyasa yapıcısıdır. Ayrıca yeni karbon denkleştirme NFT’lerinden 1.500’ünü bu ayın sonlarında nitelikli platform kullanıcılarına ücretsiz airdrop planlıyor.

Karbon denkleştirme, bir kişi veya kuruluşun karbon ayak izini azaltması için satın alabileceği bir krediyi temsil eden devredilebilen bir finansal araçtır. Spor arabaları ve lüks NFT’lerde olanlara benzer şekilde, token haline getirilip son zamanlarda blok zincirine getirilen birçok varlıktan biridir.

Tokenizasyon Süreci

Ağustos ayında DeepMarkit, satın alma siparişinin başarıyla tamamlandığını ve bir Kasım’da tokenizasyon etkinliğinin gerçekleşeceğini zaten açıklamıştı. Şimdi, 150.000 NFT’nin basımının tamamlanması için Will Solutions’a DeepMarkit’in “early adopter” pilot programının bir parçası olarak MintCarbon platformuna erişim verildi.

Token ofset NFT’lerin sahibi olarak Will Solutions, sertifikasyon süreci boyunca bağımsızlığını korumuştur. Ayrıca önerilen metodoloji ile titizliği, uyumluluğu, uyumu izlemek ve doğrulamak için üçüncü taraf doğrulaması yaptı. SCS Global Services şirketi, tokenize edilen karbon denkleştirmelerinin amaçlarını yerine getirip getirmediğini doğrulamak için Will Solutions tarafından işe alındı. DeepMarkit CEO’su Ranjeet Sundher, bu dönüm noktası tokenleştirme süreci hakkında yorum yaptı:

“MintCarbon.io aracılığıyla Will Solutions için NFT’lere 150.000 karbon ofsetini başarılı bir şekilde basmak, bizi rekabette farklı kılıyor ve DeepMarkit’in sektörde lider olduğu görüşümüzü destekliyor.”

Airdrop Nasıl Gerçekleşecek?

DeepMarkit, Will Solutions’ın bu NFT’lerin bir airdrop’unu yapacağını duyurdu. Bu, 150.000 NFT’nin belirli yüzdesinin bazı kullanıcıların dijital cüzdanlarına ücretsiz olarak tahsis edileceği anlamına geliyor. Airdrop’lar genellikle iki kriterden birine göre kullanıcılara dağıtılmaktadır. Belirli bir temel görevi tamamladıktan sonra veya kullanıcının uzun vadeli sadakatinin ödülü olarak.

Airdrop, MintCarbon platformunun cüzdanını bağlayan kullanıcıları için 16 Kasım ile 22 Kasım arasında geçerli olacaktır. Ancak 11 Kasım’a kadar aşağıdaki etkinliklerden birini veya birkaçını tamamlayan kullanıcılara öncelik verilecektir:

Cüzdanlarında en az bir BCT (Base Carbon Tonne) bulunduran.

Cüzdanlarında en az bir NCT (Nature Carbon Tonne) bulunduran.

En az 50 Klima (Staked Klima) tutan.

Klima DAO’da emekli kredisi olanlar.

DeepMarkit’in CEO’su konuyla ilgili ek yorumlarda bulundu:

“Ayrıca, yakında çıkacak ve yenilikçi Will Airdrop’un bizim için olduğu kadar kullanıcılarımız için de heyecan verici olacağını tahmin ediyoruz. Will Solutions harika bir iş birlikçi ve karbon ofset alanını daha da ileriye taşımak için tamamlayıcı uzmanlık alanlarımızı birleştirmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DeepMarkit 150.000 Karbon Ofsetini NFT’lere Dönüştürüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!