Dogecoin’in Devam Eden Huzursuz Ortamda Yükseliş Momentumunu Sürdürme İhtimalini Değerlendirmek!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Dogecoin (DOGE), 11 ve 12 Kasım arasında, ilk ondaki çoğu varlığın aksine, ters yönde %5.84 yükseldi. Memecoin’in mevcut eğilimi, fiyat artışından öncekinden farklıydı. CoinMarketCap’e göre DOGE başlangıçta 0,81 dolara düşmüştü. Kayda değer, momentum değişmeden önce birkaç destek bölgesini kaybetmesiydi.

Dört saatlik grafiğe göre DOGE, 10 Kasım’dan bu yana destek kaybetme serisindeydi. 12 Kasım’ın erken saatlerine kadar destek 0,766 dolara kadar düştü. Ancak DOGE yatırımcılarının birikim ve dağıtım artışı trendin tersine dönmesini etkilemiş görünüyor. 

Bu yazı itibariyle, birikim ve dağıtım seviyeleri 26,62 milyara yükseldi. Bu, madeni paraya daha fazla talep olduğu anlamına geliyordu. Bu nedenle, yükseliş, yükseliş hareketi için bir ön yargıdan neredeyse emindi. 

Dogecoindogecoin’in devam eden huzursuz ortamda yükseliş momentumunu sürdürme i̇htimalini değerlendirmek! 4

Göreceli Güç Endeksi’ne (RSI) bakıldığında, grafik DOGE’nin sağlam bir satın alma bölgesine yaklaştığını ortaya koydu. 50.62 değerindeki değeri ile Dogecoin’in mevcut fiyat artışını sürdürmesi muhtemeldi. Ne olursa olsun, artışta kesinlik sağlanmadan önce RSI’nin mevcut performansı iyileştirmesi gerekebilir. Ancak DOGE, piyasadaki aksiliğe rağmen diğer tüm altcoinleri geride bıraktı .

Dogecoin: Sosyal Medya Yükselişi ve Daha Fazlası

LunarCrush, 12 Kasım’daki tweet’inde, DOGE’nin 3.973 altcoin arasında piyasa performansının zirvesine çıktığını bildirdi. Kripto sosyal zeka platformuna göre DOGE’nin sosyal hacmi 66.314 oldu. DOGE, sosyal medyadaki katılımı için 160,11 milyon kayıt yaptı.

As #cryptos go through yet another meltdown, $doge continues to show strong community activity.#Doge has hit an Alternative Rank™ of 1 out of the top 3,973 coins across the market.

24-hour activity:
Social volume 66,314
Social engagements 160,117,773https://t.co/Sj68REcnpd pic.twitter.com/AInSAShAZd

— LunarCrush (@LunarCrush) November 12, 2022

Yukarıdaki veriler, DOGE topluluğunun fiyat yönü üzerinde muazzam bir etkisi olduğunu ima etti. Aynı zamanda, madeni para, çeşitli sosyal platformlarda en çok tartışılanlardan biriydi. Bu nedenle Dogecoin, Bitcoin (BTC)’nin yardımı olmadan kendi başına üstünlük sağlamanın bir yolunu bulmuştu .

Ayrıca DOGE, yükseliş momentumunu sürdürmek için birinci sınıf görünüyordu. Santiment’e göre, 10 Kasım’daki durum kadar yüksek olmasa da, Dogecoin’in olumlu hissi 71.918’de daha yüksek değer kazandı. Olumsuz duygu ise 47.082’de daha düşüktü. Bu, piyasada daha fazla sayıda yatırımcının DOGE için daha fazla yeşillik beklentisini sürdürdüğünü ima etti.

Dogecoindogecoin’in devam eden huzursuz ortamda yükseliş momentumunu sürdürme i̇htimalini değerlendirmek! 5

Ayrıca, gerçekleşen piyasa değeri HODL dalgaları, basın zamanında 9,85’e yükselmişti. Artışla birlikte, DOGE’nin zincirine daha fazla giriş yaşadığı anlamına geliyordu . Ayrıca, madalyonun uzun vadeli sahipleri son zamanlarda aktif olmayan adreslerindeki varlıkları kullanmaya dahil oldular.

Bununla birlikte, balina arz yüzdesi yalnızca %40’lık bölgede kaldığından, DOGE balinaları ivmeden etkilenmemiş görünüyordu. 

Dogecoindogecoin’in devam eden huzursuz ortamda yükseliş momentumunu sürdürme i̇htimalini değerlendirmek! 6

Dogecoin’in Devam Eden Huzursuz Ortamda Yükseliş Momentumunu Sürdürme İhtimalini Değerlendirmek!
Solana, Kripto Piyasaları Kan Kaybederken Bir Gecede Çok Önemli Bir Düşüş Yaşadı!
Coinbase, Yoğunlaşan Kripto Kışı Nedeniyle 60 Kişiyi Görevden Aldı!
Chainlink (LINK) Fiyat Tahmini 2025-2030: LINK 2025 Yılına Kadar 200$’a Ulaşabilir mi?
Piyasa Analiz: Bitcoin, FTX Kötü Haberleri Ortasında 16 Bin Dolara Düştü!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Dogecoin’in Devam Eden Huzursuz Ortamda Yükseliş Momentumunu Sürdürme İhtimalini Değerlendirmek! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin’in Devam Eden Huzursuz Ortamda Yükseliş Momentumunu Sürdürme İhtimalini Değerlendirmek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!