Kripto borsası Huobi, şeffaflık raporu yayınladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para borsası Huobi Global, kısa bir süre önce iflas başvurusunda bulunan FTX’in sektörde yarattığı güven kaybını hedef almak ve kullanıcılara fonlarının güvende olduğu konusunda güvence vermek için bir şeffaflık raporu yayınladı. Rapor, platformda 191 milyon 84 bin Huobi token (HT) bulunduğunu gösterdi. Bu token’ların değerinin, 900 milyon dolar seviyesinde olduğunun da altı çizildi. 

Raporda paylaşılan detaylara göre Huobi; elinde 9,7 milyon TRX, 820 milyon USDT, 274 bin ETH ve 32 bin BTC bulunduruyor. Şirketin kripto varlıkları arasında ATOM, ADA, BCH, DOGE, DOT, MATIC, SHIB ve ETC de bulunduğu görülüyor. Platformun elinde bulundurduğu kripto varlıkların toplam değerinin 3,5 milyar dolar seviyesinde olduğu ifade ediliyor. Huobi; Huobi token’ların yalnızca kendisi tarafından değil, borsa kullanıcıları tarafından da tutulduğunu söylüyor.  

Binance de 69 milyar dolar değerinde kripto varlığı bulunduğunu açıkladı

Öte yandan; Huobi’nin şeffaflık raporu, eskiden işlem hacmi açısından dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası olan FTX’in kardeş şirketi Alameda Research’ün bilançosunun tamamen FTX’in yerel token’ı FTT’den oluştuğunu gösteren bir raporun fitilini ateşlediği krizden birkaç gün sonra geldi. FTX’i iflasa götüren sürecin başlangıcından bu yana dünya genelindeki birçok kripto para borsası, müşteri fonlarının başka yatırımlara yönlendirilmediğini taahhüt etmek için ellerindeki tüm rezervi açıklamaya başladı.  

Yakın zamanda dünyanın işlem hacmi açısından en büyük kripto borsası olan Binance de elinde 69 milyar dolar değerinde kripto varlığı bulundurduğunu açıkladı. Huobi ise şeffaflık raporu yayınlama pratiğini bir rutin haline getireceğine işaret etti.  

Öte yandan; Huobi’nin şeffaflık raporunu yayınlaması sonrası Huobi token (HT), 24 saatte yüzde 8,9’luk bir düşüş yaşadı ve 4,8 dolar seviyesine geriledi. Bununla birlikte; şeffaflık raporu sonrası, toplamda 12 bin ETH borsadan çekildi. Borsadan çıkan ETH’lerin, 15 milyon dolar değerinde olduğu kaydedildi. Huobi ise gözlemlenen ETH çıkışının rutin operasyonlarının bir parçası olduğunu dile getirdi.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto borsası Huobi, şeffaflık raporu yayınladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!