Guinness Rekortmeni Koleksiyonunu Büyük Bir İndirimle Boşaltıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En son piyasa çöküşünden sonra her kripto varlığı, NFT’ler dahil olmak üzere indirimli olarak işlem görüyor gibi görünüyor. Guinness rekortmeni şimdi koleksiyonunun satışında önemli bir indirim sunuyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

İndirimli Olarak Satılan Blue-Chip NFT’ler

NFT balinası Deepak Thapliyal 11 Kasım’da envanterini satacağını duyurdu. Deepak, FTX ve likidite konularındaki sekiz haneli fonlar nedeniyle çok sayıda mavi çipli NFT’yi 8000ETH’ye satmayı tercih ettiğini iddia etti.

Deepak ve tüm kripto sektörü, FTX likidite sorunu oluşumu karşısında şaşkına döndü. İşe yaramazsa, onu kısmi bir DAO’ya koyacak ve topluluğa mülkiyetin %80’ini verecek. 8.000 ETH veya mevcut Ethereum fiyatlandırmasında yaklaşık 10 milyon dolar, istenen fiyattır. Bir zamanlar 8000ETH ile CryptoPunk #5822’yi satın alarak NFT’nin en pahalı fiyatı rekorunu kıran Deepak, bir Tweet’te şunları söyledi:

“NFT Koleksiyonumu kullanıma hazır hale getirdim. Ya en yüksek teklifi verene açık artırmaya çıkarılacak ya da topluluğa %80 mülkiyetini 8.000 ETH karşılığında satacağım kısmi bir DAO’ya konacak.”

Blue-Chip NFT Müzayedesi

Daha önce de belirtildiği gibi, koleksiyoncu bir zamanlar Guinness Dünya Rekorları’na göre şimdiye kadarki en pahalı NFT olan CryptoPunk #5822’yi satın aldı. Şubat ayında, mavi Alien Punk 8.000 ETH veya yaklaşık 23,7 milyon dolar karşılığında satıldı. CryptoPunk #5822, Mart 2021’de yaklaşık 70 milyon dolar kazandıran “Everydays: the First 5000 Days” Beeple NFT’nin yanı sıra şimdiye kadar satılan en pahalı NFT’ler arasında yer alıyor.

Alien Tiffany Punk #5822 ile birlikte Deepak, dokuz Tiffany Punk’a sahiptir. Ayrıca üç Mutant Apes, Bored Ape Yacht Club portföyünden altı ek tekne ve Gold Ape vardır.

Guinness Rekortmeninin NFT Koleksiyonları

36 NFT, OpenSea’de gösteriliyor ve CryptoPunk #5822 hala 8.000 ETH’lik bir fiyat talep ediyor. 347 wETH rapor fiyatına sahip lazer gözler BAYC #9452, serideki en pahalı ikinci üründür.

Kripto ve NFT sektörlerindeki piyasa koşulları göz önüne alındığında, satın alacak birinin bulunması zor olabilmektedir. Ancak çok parası olanlar ve dijital sanatın geri dönebileceğine inananlar maliyetten şikayet etmeyebilirler.

NFT Pazar Tezi

NFT işlemlerinin hacmi tüm yıl düşüyor. Geçen yılın en yüksek seviyesinden %72 düşen genel kripto piyasasına uygun olarak, satış sayıları ve hacimleri düştü. Günlük satışlar, yılın başında tipik olarak 150 milyon doların üzerindeydi. Nonfungible’daki piyasa takipçisine göre, şu anda yaklaşık 12 milyon dolara düştüler.

Ancak CryptoSlam’e göre BAYC, ikincil piyasalarda en popüler NFT paketi olmaya devam ediyor. Bir önceki hafta boyunca, BAYC gelirleri 11,3 milyon $ olarak gerçekleşti. Fanatik tokenler, geçen hafta yükseliş eğilimi gösteren tek NFT’lerdir. Son yedi gün içinde, bu hayran tokenleri NFT’lerinin cirosu %74 arttı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Guinness Rekortmeni Koleksiyonunu Büyük Bir İndirimle Boşaltıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!