Binance, Hızlandırma Programına Katılan 12 Projeyi Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance’in yatırım kolu Binance Labs, hızlandırma programına katılması için 12 yeni proje seçti.

Binance tarafından bugün yapılan açıklamaya göre hızlandırma programının beşinci sezonuna katılacak projeler belirlendi. Yeni hızlandırma sezonu, 7 Kasım tarihi itibarıyla başladı.

Binance Labs’in hızlandırma programına katılan projeler hem bu ekosistemin kaynaklarından yararlanabiliyor hem de piyasanın önde gelen isimleriyle bir araya gelebiliyor.

Binance Labs’in programına katılan 12 isim, şu şekilde:

Bracket Labs Group, DappOS, HANA EVM, Kryptoskatt, Mind Network, Notebook Labs, Ontropy, PIP, Sandbags Protocol, The Harvest, Wallet Guard, zkPass

Bu projeler, toplamda sekiz hafta boyunca devam edecek program kapsamında Web3 ile ilgili bilgiler alacak, sektörün uzman isimlerinden danışmanlık alacak, demo toplantılarına katılabilecek ve hızlandırma programından sonra da destek almaya devam edebilecekler.

Binance’in kurucularından Yi He, hızlandırma programının yeni sezonuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Binance Labs olarak her zaman, Web3 endüstrisinin büyümesi açısından önem taşıyan, ölçeklenebilir projeleri bulmaya çalışıyoruz. Kuluçka programımızın amacı, Web3 projelerinin erken aşamalarında olan kuruculara güç vermek ve onların, sahip oldukları potansiyele ulaşmasına yardım etmektir.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Hızlandırma Programına Katılan 12 Projeyi Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!