Orbitel, Boba Man NFT’yi Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tayvan merkezli gıda üreticisi olan Orbitel International Corp, koleksiyonunun yüzü olarak NFT’leri piyasaya süreceğini duyurdu. Şirket tarafından yedi Kasım günü yapılan duyuruda, Boba Man olarak bilinen gıda zinciri O’s Bubble maskotunun hareketin arkasındaki ilham kaynağı olduğu belirtilmiştir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Yiyecek ve İçecek Endüstrisi NFT’leri Benimsiyor

Gençler arasında artan trendden bir ipucu alan Boba Man, çekicilik ve görünümde Tayvanlı kültürel unsurların yanı sıra gençlere hitap eden karakterleri de bünyesinde barındıracak. Rapora göre, aynı zamanda şirketin popüler bubble tea trendini de etkileyecek. Kabarcıklı ikon Boba Man, NFT müşterilerini ve sahiplerini, öz-değeri motive ederek hayatı yaşamaya motive edecek.

Koleksiyoncular için Henüz Mevcut Değil

Güncelleme Orbitel’den gelen NFT’lerin, düşük ücretleri nedeniyle NFT’leri dağıtmak için tercih edilen blok zincirlerinden biri olan Polygon ağında geliştirildiğini belirtti. Koleksiyoncular onlara OpenSea pazarından erişip satın alabilecektir.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, Boba Man NFT’lerinin basıldıktan sonra halka hemen satışa sunulmayacağı belirtilmiştir. Kazanmak isteyenler, özel Boba NFT’lerinden birine sahip olmadan önce yiyecek üreticisinin NFT etkinliğine katılmaları gerekmektedir. Boba NFT’leri, ilk sürümden sonra ikincil piyasada işlem görmeye hazır olacaktır.

Şirket tarafından başlatılan Boba NFT etkinliği 7 Kasım günü başladı. Ayrıca etkinlik ay sonuna kadar devam edecektir. Katılım için kullanıcıların etkinlik sayfasını ziyaret etmeleri ve bilgilerini doldurarak başvurmaları gerekmektedir. Kayıtlı kişiler, benzersiz bir Boba NFT kazanma şansı için otomatik olarak girilmektedir. Etkinlik sayfası, kazananların beş Aralık’ta açıklanacağını söylemektedir.

Orbitel Lezzet Çeşitlerinde Boba NFT’leri

Güncelleme, bazı Boba NFT’lerinin Orbitel’in çeşitli yiyecek çeşitlerini temsil ettiğini gösteriyor. Ayrıca bunlar, şirketin Gummy Boba Soya Sütünün (çay, esmer şeker, muz ve çilek) dört çeşididir. Bir diğeri ise ilgililerin etkinlik sayfasından üye olarak toplayabilecekleri Marbling Boba Party seti bulunmaktadır. Yayına göre, Boba NFT’yi kazanmak için gerekenlerden biri:

“Boba Man NFT’lerinden birini edindikten sonra, kullanıcıların aldıkları görüntüyü kişisel Instagram sayfalarına ve @osbubbletea’ya #bobaman #bobamannft ve #bobaverse hashtag’leriyle göndermeleri gerekiyor. Oradan, O’s Bubble ekibinin bir üyesi kullanıcılarla doğrudan iletişime geçecektir.“

Bubble ekibi, NFT girişimindeki amacının Web2 ve Web3’teki insanlara bubble tea sevgisini yaymak olduğunu belirtti. Hedef pazar, bubble tea hayran kitlesinin büyük bir bölümünü oluşturan GenZ’dir.

Hazır gıda şirketi, 20 yıl önce Tayvan’da Gary Tsai tarafından kurulmuştur. Ayrıca ekip, markası için bir NFT yaratma ilhamının Gucci ve Louis Vuitton gibi perakende devlerinin başarısından geldiğini söyledi.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Orbitel, Boba Man NFT’yi Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!