NFT Pazar Yeri XOXNO, Fiat Ödeme Desteğini Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

XOXNO, Euro ve Romen Leyi’ni destekleyen NFT pazarına itibari para ödemelerinin eklendiğini duyurdu. 2022’nin başlarında, MultiversX tabanlı NFT pazarı tanıtılmıştır. Bununla birlikte şu anda aylık bir milyon USD’den fazla işlem hacmi kaydediyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Fiat Ödemeleri Lansmanı

XOXNO, EGLD token ödemeleri sayesinde halihazırda oluşan ve gelişen bir NFT pazarıdır. Ayrıca tüm müşterilerin fiat ödemelerini kullanmasını kolaylaştırmak için büyüyor. Kullanıcılar herhangi bir Visa veya Mastercard ve hem Euro hem de Romen leyi (RON) kullanarak NFT alıp satabilecekler.

NFT pazarının kullanıcıları aynı zamanda bu iki fiat para birimini kullanarak yeni NFT varlıkları yaratabilecekler. Böylece destek sadece satın alma ve satmanın ötesine geçmektedir. Romanya’daki en iyi ödeme işlemcisi olan XOXNO’nun ortağı Twispay tarafından mümkün kılınan entegrasyon, ana akım hayranlar tarafından NFT’lerin benimsenmesinde önemli bir ilerlemeyi temsil etmektedir.

XOXNO Pazar Yeri

MultiversX üzerindeki en büyük NFT pazarı ve toplayıcısı XOXNO olarak adlandırılmaktadır. Ancak pazar yeri bir zamanlar Elrond olarak bilinmekteydi. İlk blok zinciri protokolü olan MultiversX, parçalamanın üç bölümünü (durum, ağ ve işlem) en yüksek ölçeklenebilen ve güvenlik standartlarını destekleyen uyarlanabilen bir mimariye entegre eder. Bu nedenle XOXNO, kapsamlı NFT pazarını MultiversX’in son teknoloji, ölçeklenebilen blok zinciri mimarisine dayandırmaya karar verdi.

XOXNO’nun pazarında bulunan çeşitli araçlarla, kullanıcılar ve sanatçılar artık daha önce hayal edilemeyen şeyleri başarabilmektedir. MultiversX’teki tüm büyük tokenler, bir ödeme seçeneği olarak da desteklenmektedir.

Her NFT satışından içerik oluşturuculara telif ücreti iadesi için otomatik bir sistem piyasaya dahil edilmiştir. XOXNO, %1’lik bir üst sınır ile tüm NFT satışları için en düşük ücretlerden birine sahiptir. Bununla birlikte onu satıcılar için cazip hale getirir.

XOXNO Yenilikçi Özellikleri

Sonuç olarak dünyanın dört bir yanından binlerce ek kullanıcı artık eklenebilmektedir. Ayrıca daha geleneksel Fiat ödeme yöntemlerini kullanarak NFT’lere erişebilmektedir. XOXNO, yaratıcıların hem fiat para birimini hem de herhangi bir MultiversX tokenini kullanarak NFT’leri basma yeteneğinin eklenmesi sayesinde hem parlak kripto para birimi kullanıcıları hem de Visa veya Mastercard’larıyla ödeme yapmayı seçen sıradan meraklılar için bir pazaryeri haline geldi.

Fiat Ödemeleri Artırımı

NFTrade kısa süre önce MoonPay ile canlı entegrasyonunu duyurdu. Bu iş birliği sayesinde MoonPay, NFT alıcıları, bayileri ve koleksiyoncular için bir fiat on-ramp sunmaktadır. Bununla birlikte insanların bir zamanlar teknik engellerin çoğuyla uğraşmak zorunda kalmadan NFT’lere erişmesini her zamankinden daha kolay hale getiriyor.

Herkesin tam operasyonel NFT pazarını kurmasını mümkün kılan çok zincirli bir platform olan NFTify, kısa süre önce Sprint 16’yı da piyasaya sürdü. Bu özellik fiat ödemelerine izin verecek ve böylece ana NFT’lerin benimsenmesini teşvik edecektir. Platform artık mağaza sahiplerinin alıcılar için bir seçenek olarak kredi kartı fiat ödemelerini eklemesine izin verecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFT Pazar Yeri XOXNO, Fiat Ödeme Desteğini Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!