Aniverse, Larva Kids NFT’yi Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birkaç büyük NFT koleksiyonunun arkasındaki şirket olan Larva Labs, yeni bir hizmetin lansmanını duyurdu. Bu ay Aniverse şirketinin piyasaya sürmesi planlanan Larva NFT Yetiştirme Hizmeti, token sahipleri için birçok fırsat sunacaktır. Ayrıca her zamanki gibi birçok müşteriyi gururlandıracak bir dizi avantajla birlikte gelecek. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Yeni Yetiştirme Mekaniği

NFT hayranlarını memnun etmek için Aniverse, Larva PFP NFT üreme hizmetini başlatacağını duyurdu. Bununla birlikte Lansman sekiz Kasım’da saat 20.00’de gerçekleşecek.

Larva PFP NFT’ye sahip olanlar, yetiştirme servisi aracılığıyla “Larva Kids NFT”ye basabilirler. Ayrıca Larva Kids NFT sahipleri birkaç ek avantaj elde edecek. Bununla birlikte avantajlar, Hoş Geldiniz Kiti, Efsanevi Larva Kids Staking Boost ve Larva Kids Staking olacaktır.

Larva Kids NFT yetiştirme hizmeti, yeni bir çarpıcı yöntem kullanacak. Bunu 10.000 Larva NFT PFP’lerini birleştirerek yapacak. Ayrıca bunlar, bu yıl Mart ayında OpenSea’de basılan ve satılanlar. Dilerseniz Larva Kids NFT’yi belirli bir şekilde basabilirsiniz. Toplam yedi tür NFT karakter havuzundan iki farklı NFT türünü birleştirmeniz yeterlidir. Ayrıca “Cocoa ve Mayfly” karakterlerinin NFT’leri, mevcut yedi Larva NFT karakterine efsanevi NFT’ler olarak eklenecektir.

Legendary Larva Kids NFT, pembe ve kahverenginin bir kombinasyonunda kullanılabilir. İlk gelene ilk hizmet esasına göre toplam 200 kişiye sağlanacaktır. Larva Kids NFT basımına Larva Kids ana sayfasının alt menüsündeki “Üreme” servisi üzerinden ulaşabilirsiniz. Oturum başına 500KANV tüketildiğini belirtmekte fayda vardır.

Sürecin Kalbinde Bir Yetiştirme Hizmeti

Yetiştirme hizmeti, resmi lansmandan sonra 24 saat boyunca açık kalacaktır. Aniverse, hizmetin kullanım oranını artırmak için daha fazla kullanıcı çekmeye odaklanacaktır. Ayrıca Aniverse çok önemli bir şey ekledi. Bu detay toplamda 2.000 NFT Larva Kids ile ilgilidir. Gerçekten de Efsanevi Larva Kids dahil olmak üzere bu toplamın paraya çevrilmeyen miktarları Aniverse ekibinde toplanacak. Bunun için kullanılan KANV yakılacaktır.

Yetiştirme ile oluşturulan Larva Kids NFT daha sonra Larva Kids staking hizmetinde kullanılacaktır. Bu, Klay’in ödül olarak alınmasını sağlayacaktır. Legendary Larva Kids NFT durumunda, Larva Kids staking hizmetini geliştirmek için ek işlevsellik sağlanır. Ayrıca mevcut Larva Kids NFT, stake havuzlarında 3/5/7 tipi havuzları güçlendirme imkânı da vardır.

Güçlü Bir Topluluk Tarafından Desteklenen Aniverse

Aniverse, güçlü bir sosyal medya varlığına ve projeyi destekleyen coşkulu bir topluluğa sahiptir. Resmî web sitesi adresi ve Larva Kids NFT yetiştirme hizmeti sekiz Kasım’da yayınlanacaktır. Resmi OpenSea Collection bağlantısı ve Pala Square listesi aynı anda yer alacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Aniverse, Larva Kids NFT’yi Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!