DappRadar Raporu, NFT’lerin Talepte Olduğunu Gösteriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital varlık dünyasındaki popüler sektörlerden biri, NFT’ler olarak gösterilmektedir. NFT’ler, dijital varlıkları depolamak ve ticaret yapmak için gerçek dünyada fayda sağlar. Kripto’da Ayı piyasasından kaynaklanan zorluklara rağmen NFT pazarlarında yatırımcılar için hala birçok fırsat bulunmaktadır. Ancak şimdi, NFT’ler son aylarda daha fazla çekiş kazanmasına rağmen iyi gitmiyor. DappRadar raporuna göre, NFT’lerin genel ticaret hacmi Ekim ayında düştü.

Ekim ayındaki düşüş NFT’lerin satışlarını ve işlem hacmini sarsmış olabilir. NFT ticaret hacmi Ekim ayında %30 düşüşle 662 milyon dolar seviyesinde, bu 2022’de kaydedilen en düşük rakam. Satış sayısı da %30 azalarak 6,13 milyona düştü. Ancak DappRadar’a göre yüksek talep anlamına gelen aylık NFT yatırımcılarında %18’lik bir büyüme var. Üç Kasım DappRadar raporu, Ekim ayının aylık bireysel NFT yatırımcılarının 1,11 milyona ulaştığını belirtti. Bu, yaklaşık 950.000 olan Eylül kayıtlarından %18’lik bir artış anlamına geliyor.

Rakamlar, NFT alanının Ekim ayında etkinliklerle dolup taştığını gösteriyor. İki NFT pazarı isteğe bağlı bir telif modeline geçti. Buna Solana tabanlı bir NFT pazarı olan Magic Eden ve Ethereum tabanlı bir pazar yeri olan LookRare dahildir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

DappRadar Raporunda Polygon NFT’leri %770 Artışla Pazar Lideri

Ayrıca DappRadar, Yuga Labs’ın NFT pazarına her zamanki gibi hâkim olduğunu belirtti. CryptoPunk ve Bored Ape Yacht Club, Ekim ayındaki ilk on satıştan yedisine katkıda bulunmuştur. CryptoPunk, 475 ETH’ye (şu anda 747.160$ değerinde) satılarak en yüksek değere sahipti.

Bununla birlikte, Ethereum’un NFT ticaret hacmi ikinci çeyrekten bu yana hala düşüyor ve geçen ay %21 düşüşle 324 milyon dolara geriledi. Bu, Haziran 2021’den bu yana kaydedilen en düşük hacimdir. Ayrıca Polygon’un NFT ticaret hacmi geçen ay %770 artmıştır.

DappRadar’a göre Reddit NFT koleksiyonlarının başarısı, Polygon NFT ticaret hacmindeki artışın başlıca itici gücüdür. Temmuz ayında piyasaya sürüldüklerinden bu yana 2,9 milyondan fazla Reddit avatarı basılmıştır. Bu NFT sınıfı 2,8 milyondan fazla cüzdanla sonuçlanmıştır. Bununla birlikte analitik firması Dune’dan gelen veriler, Reddit NFT koleksiyonlarının Ekim ayı sonuna kadar 10,1 milyon dolarlık bir satış hacmi kaydettiğini gösteriyor.

Reddit Avatarları, Meta Yeni NFT Araçlarını Başlattıkça Daha Fazla Artış Görüyor

Meta, 2 Kasım’da gelen NFT araçları için ilk ortağı olarak Polygon’u kabul edeceğini duyurdu. DappRadar raporu ayrıca Dogecoin’in Ekim ayında en iyi performansı kaydettiğini ortaya koydu. Meme token, Elon Musk’ın Twitter’ı satın aldığı haberi nedeniyle Ekim açılış fiyatından %50 artışla ayı kapattı. Ayrıca Dogecoin’in gelecekteki yol haritalarının açıklanması DOGE’nin fiyat artışına katkıda bulundu.

Önceki ay, aktif cüzdanların ortalama sayısında bir artış görüldü. DappRadar, Near Foundation/Google Cloud ortaklığı da dahil olmak üzere Arbitrum ve Optimism’in dahil edilmesinin artışın nedeni olduğunu açıkladı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DappRadar Raporu, NFT’lerin Talepte Olduğunu Gösteriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!