Son 12 ayda metaverse’de 2 milyar dolarlık sanal arsa satın alındı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzincir üzerindeki alım-satım işlemlerini takip eden DappRadar’ın verilerine göre; metaverse’deki sanal arazilere, son 12 ayda 2 milyar dolar yatırım yapıldı. Kullanıcılar, yalnızca metaverse platformu Voxel’de 3 bin parsellik sanal arazi satın aldı. Bu sanal arazilerin değerinin, 22 milyon dolar seviyesinde olduğu kaydedildi.  

Öte yandan; etkisini sürdüren kripto kışı ve kripto piyasasındaki düşüş eğilimi, sanal arazilerin değer kaybı yaşamasına neden oldu. Metaverse’deki sanal arsaların değeri, son 1 yılın en düşük seviyelerine geriledi.  

Birçok dünya devi şirket, metaverse platformlarından sanal arsa satın aldı

Yaşanan değer kaybına rağmen birçok dünya devi şirket, metaverse’e girmek için The Sandbox ve Decentraland gibi metaverse platformlarından sanal arsa satın aldı. Decentraland’in, güncel olarak Samsung, UPS ve Sotheby’s gibi birçok tanınmış şirkete ev sahipliği yaptığı belirtildi. Benzer şekilde, ünlü modaevi Philipp Plein da Decentraland’da 1,5 milyon dolar değerinde sanal arazi satın aldı.

Adidas, Atari, Ubisoft, Binance, Warner Music ve Gucci gibi şirketlerin ise The Sandbox’ta sanal arsa satın almış olduğu biliniyordu.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Son 12 ayda metaverse’de 2 milyar dolarlık sanal arsa satın alındı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!