Paulo Dybala MonkeyLeague İle Anlaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AS Roma’dan Paulo Dybala, Web3 futbol oyunu MonkeyLeague’in yeni marka elçisi. Bu, İtalya şampiyonu AC Milan’ın Solana merkezli NFT oyunuyla ortaklık yaptığına dair haberleri takip ediyor.

Paulo, yakında gerçekleştirilmesi beklenen çeşitli ortak pazarlama ve tanıtım etkinliklerine öncülük edecek. Ayrıca Yıldız oyuncu, uzun süredir beklenen sürümünden önce oyunun kendisini test edecek. Bununla birlikte resmi olarak lisanslı NFT’lerden biri olarak rol alacaktır.

MonkeyLeague’in yeni marka elçisi daha önce Serie A’nın en değerli oyuncusu seçilmiştir. Ayrıca beş kez İtalyan ligini ve dört kez Coppa Italia’yı kazandı. Anadili İspanyolca’da “La Joya” veya “mücevher” lakaplı Paulo, hem kulüp hem de ülke için ciddi bir hazinedir. 28 yaşındaki Arjantinli oyuncu, kariyerinde bugüne kadar 160 gol attı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Paulo Dybala Yeni Ortaklık Başlattı

Paulo, AC Milan da oyunu test edecektir. Oyun içi varlıklar için tasarım ortakları olacak, espor turnuvalarına sponsor olacak ve ortak pazarlama etkinliklerine katılacak.

Altı Ekim’de MonkeyLeague, AC Milan’ın ünlü ’93/’94 ve ’95/’96 takımlarına saygı duruşunda bulunan 16 sınırlı sayıda MonkeyPlayer NFT’yi açık artırmaya çıkararak tarihi ortaklığını başlattı. Koleksiyon, NFT pazar yeri Magic Eden’de tükenmiştir. Bunların en yüksek olanı 179 SOL için satın alınmıştır.

MonkeyLeague ve Paulo, sınırlı sayıdaki MonkeyAthletes ve Stadyumlar gibi oyun varlıkları için NFT indirimlerinde buluşacak. Buna ek olarak Paulo, MonkeyLeague’in yaklaşan üreme sezonlarından birine manşet olacaktır. Bu özellik, Monkey NFT sahiplerinin oyun serisi için yeni MonkeyAthlete NFT’leri oluşturmak üzere onları bir araya getirmelerine olanak tanıyor.

Paulo Dybala sezonu boyunca, Dybala özellikleri yeni basılan Maymunlardan rastgele çıkacaktır. Ayrıca MonkeyLeague ve Paulo, 2022’nin sonunda başlayacak olan oyunun çıkışlarını tanıtmak için de çalışacaklar. Aynı zamanda hevesli bir oyuncu olan Paulo şunları söyledi: 

“Oyunları, esporları ve şampiyon takımları derinden takdir ederek, Web3 espor oyunlarında lider olan MonkeyLeague ile ortak olmaktan heyecan duyuyorum. Birlikte MonkeyLeague ve Web3 esporunu kitlelere ulaştıracağız.”

MonkeyLeague Yakında Piyasada

MonkeyLeague, Solana ağında dağıtılan bir Web3 strateji futbol oyunudur. Bununla birlikte ilk oyunun planlanan sürümleri 2022’nin dördüncü çeyreğinde başlayacak şekilde ayarlanmıştır. Oyunda, saha pozisyonlarını dolduran, gerçek oyunculara karşı yarışan ve rütbeleri tırmanan MonkeyAthlete NFT’lerinden hayalinizdeki takımı kurabilirsiniz. MonkeyLeague pazarlama ve ortaklıklar başkanı Oren Langberg şunları ekledi: 

“MonkeyLeague’deki görevimiz Web3 oyunlarını kitlelere ulaştırmak. Bu, büyük ölçüde yüksek kaliteli, süper eğlenceli Web3 oyun deneyimleri ve stratejik ortaklıklar yoluyla yapılacaktır. AC Milan ve şimdi mutlak bir efsane olan Paulo Dybala ile ortaklığımız tam olarak buDUR. Paulo’nun mükemmellik tutkusu, bağlılığı ve şampiyon tavrı, onu MonkeyLeague’i dünyaya getirmek için marka elçimiz olarak mükemmel bir eşleşme yaptı!”

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Paulo Dybala MonkeyLeague İle Anlaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!