Bitfari Yeni Çözümlerle Avrupa’ya Genişliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitfari, büyük miktarlarda reklam alanı satın alan ve bunun karşılığında kullanıcılarına önemli indirimler ve ücretsiz hedefleme araçları sunan bir reklamcılık DAO’sudur. Bitfari, kullanıcılara kişiselleştirilen içerikler sunarken dijital reklam panolarında, akıllı telefonlarda, TV’lerde ve PC’lerde oldukça indirimli reklamlar satıyor. Bununla birlikte platform bir NFT pazarı ile Avrupa’ya genişliyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Dijital Reklamlar için Biftari

Bitfari’nin Digital Land NFT pazarı artık tüm Avrupa’da satışa sunulacaktır. Bitfari reklam platformunun kullanıcıları, birkaç basit adımı izleyerek yoğun Avrupa şehirlerinde bilgi seçer, üretir ve dağıtır.

Bitfari, reklam panosu ağını geliştirmek için birçok Avrupa ülkesindeki kuruluşlarla ortaklık kurdu. Ekip, kullanıcı katılımını kolaylaştırmak için gönüllü elçiler de işe aldı. Bununla birlikte sistemi kapsamlı bir şekilde belgeledi.

Şirket, çok çeşitli reklam çözümlerini uygulamak için ABD’deki ve yurtdışındaki personelinin bilgisinden yararlanmaktadır. Bunlar, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıların büyük endüstri engellerini aşmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ayrıca bunlar gerçek zamanlı konum tabanlı reklamcılık, programatik dağıtım, artırılan gerçeklik reklamcılığı ve konum tabanlı reklam dağıtımını içerir.

Bitfari Vakfı, yeni kullanıcıların yaklaşık 1$ karşılığında NFT oluşturmaları için yüzlerce kupon sağladı. NFT’ler reklam yerleştirerek para kazanmak için platformu sanal bir reklam panosu olarak kullanabilecekler. Kullanıcıların Bitfari’nin ücretsiz üyeleri olmalarına yardımcı olmak için çok sayıda gönüllü elçi mevcuttur.

Bitfari NFT’leri Ne İçin Kullanılacak?

Bitfari pazarında yapılan NFT’ler reklam sunulması için kullanılabilmektedir. Kullanıcılara etkileşime girecek ve çevreye dijital bir uyum katmanı ekleyen bölgesel uygulamaları çalıştıracaklar. Bitfari tarafından dijital bölgeye bilgi yansıtılması için 40’tan fazla ağ kurulmuştur. Ayrıca 4.000’den fazla dijital karasal NFT satılmıştır.

Şu anda Bitfari, Stacks ağında en çok yürütülen ikinci akıllı sözleşmedir. Bununla birlikte popüler NFT pazarı Gamma.io’da günlük hacimdeki en büyük NFT koleksiyonuna sahiptir.

Platform özel, devlet ve kurumsal aktörler için çeşitli iletişim yöntemleri sunar. Artık hepsi, blok zinciri tarafından değer verilen, izlenen ve kontrol edilen küresel bir reklam alanı envanterinden yararlanabilmektedir.

NFT: Fütüristik Bir Dijital Çözüm Mü?

Raporlara göre küresel NFT pazar hacminin 2022’de üç milyar dolardan 2027’de 13,6 milyar dolara çıkacağı beklenmektedir. Ayrıca 2022 ile 2027 arasında ise %35,0’lık bir bileşik yıllık büyüme oranıyla (CAGR) büyümesi beklenmektedir. Bununla birlikte şaşırtıcı istatistikler, bu yeni sistemin öneminin altını çiziyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitfari Yeni Çözümlerle Avrupa’ya Genişliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!