Block, üçüncü çeyrek mali sonuçlarını açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twitter kurucusu Jack Dorsey liderliğindeki dijital ödeme hizmetleri şirketi Block, 2022 yılının üçüncü çeyreğine ilişkin mali raporunu açıkladı. Şirket, raporda söz konusu üç aylık dönem için 14,7 milyon dolar net zarar ve 1,76 milyar dolarlık Bitcoin satış hacmi bildirdi. Net zararın, Bitcoin’in değer kaybından dolayı yaşanan 2 milyon dolarlık zarar ve 56 milyon dolarlık amortisman ücretinden kaynaklandığı kaydedildi. Bu giderler hariç Block’un üçüncü çeyrekte elde ettiği net gelir 43 milyon doları buldu.  

Aktarılan detaylara göre; Block’un Bitcoin satışlarından elde ettiği brüt kar, ikinci çeyrekte 41 milyon dolar seviyesindeydi. Bu miktar, üçüncü çeyrekte yaklaşık 37 milyon dolara geriledi. Şirket ayrıca, üçüncü çeyrekte giderleri çıkarılmadığında 4,52 milyar dolar hasılat elde etti. Bu rakamın, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 17’lik bir artışa tekabül ettiğinin de altı çizildi.

Bununla birlikte Block, Bitcoin geliri hariç 2,75 milyar dolarlık hasılat bildirdi. 

Block’un brüt karı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 38 arttı 

Üretim giderleri çıkarıldığında elde edilen brüt kar ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 38’lik bir artışla 1,57 milyar dolara yükseldi. Brüt kar oranları Square’da yüzde 29’luk bir artışla 783 milyon dolara, Cash App’de ise yüzde 51’lik bir artışla 774 milyon dolara yükseldi.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Block, üçüncü çeyrek mali sonuçlarını açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!