Opera’dan NFT Ticaretini Kolaylaştıracak Yeni Ürün: DegenKnows Piyasaya Sürüldü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 tarayıcısı Opera, kullanıcıların NFT projelerini daha iyi algılaması ve analiz edebilmesi için “DegenKnows” isimli yeni ürününü piyasaya sürdü.

Opera, NFT ürünlerini inceleme ve kullanıcıların projeler hakkında fikir edinmesine yardımcı olacak DegenKnows’u piyasaya sürdü. DegenKnows, bireysel işlemler gibi düzenli on-chain veri analizinin yanı sıra, kullanıcılara Twitter ve Discord dahil olmak üzere sosyal medya kaynaklarından off-chain veriler de sağlamayı amaçlamaktadır.

DegenKnows özelliklerine daha spesifik bakmak gerekirse, kullanıcılar projenin kilit fikir liderlerinden ve resmi hesaplarından Twitter akışlarını görebilecekler. Platform, sosyal medya takipçilerinin sayısı, gerçek hayranlar ve 24 saat boyunca toplam bahsedenler dahil olmak üzere her NFT projesinin arkasındaki ekibi analiz edecek.

“Akıllı Filtre” özelliğine sahip DegenKnows platformu, kullanıcıların wash trade, airdrop ve scam projelerini filtrelemelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Opera’nın kripto ekosistem lideri Susie Batt yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

DegenKnows ile kullanıcılara NFT dünyasını keşfetmeleri ve anlamaları ve belki de bir sonraki büyük projeyi diğerlerinden önce fark etmeleri için yenilikçi bir araç sunuyoruz.

Tüm Opera tarayıcı kullanıcılarına DegenKnows’a ücretsiz premium erişim hakkı verilirken, Opera kullanmayan kullanıcılar 2022’nin sonuna kadar geçerli olacak sınırlı bir ücretsiz denemeye erişebilirler.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Opera’dan NFT Ticaretini Kolaylaştıracak Yeni Ürün: DegenKnows Piyasaya Sürüldü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!