Stephen Curry Metaverse’te Marka Oluşturuyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MVP, Golden State Warriors ile dört kez şampiyon ve NBA tarihindeki en iyi şutör Steph Curry, “Curryverse”ü tescil ettirmek için bir ticari marka başvurusunda bulundu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Süperstar, Curryverse’ü ABD Patent Ve Ticari Marka Ofisi’ne Sundu

Tıpkı LeBron James gibi Steph Curry de Akron, Ohio’da doğdu. LeBron gibi Steph de yeteneklerini başka bir yere götürmeye karar verdi. Ancak efsane şu anda formasını giydiği Golden State Warriors’tan ayrılmıyor; yeteneklerini metaverse’e götürüyor.

Curryverse, video oyunları, tasarım için bir mobil uygulama, antrenmanları takip etme, beslenme planları, ayakkabılar, giysiler, antrenman, koçluk ve ağız koruyucular dahil olmak üzere Web3 ile ilgili bir dizi hizmeti kapsamaktadır.

Başvuruya göre Steph Curry, aynı zamanda Curryverse’ü hayır amaçlı bağış toplama hizmetlerinde ve Curry’nin kişisel, sanal ve metaversal görünümleri dahil eğlence hizmetlerinde kullanmak üzere ticari marka haline getiriyor. Bu aynı zamanda NFT’lerin oluşturulmasını, tanıtımını, satışını ve değişimini de içermektedir.

Curry ve Web3

Curryverse, Steph Curry’nin Web3’e yaptığı ilk girişim değil. Aralık 2021’de NBA süperstarı, 2.974 başarılı üç sayılık atış rekorunu kırmayı anmak için 2.974 spor ayakkabıdan oluşan bir NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü. Bugün itibariyle bu rekor 3,151 ve hala Curry’de.

Genesis Curry Flows adı verilen bu spor ayakkabı NFT’leri anında 333$ fiyatla satılmıştır. Curry tarafından kırılan üç puanlık rekorun bir başka tarafı ise satışlarından elde edilen tüm gelirler daha sonra spora erişim sağlamaya odaklanan hayır kurumlarına verilmiştir. Curry’nin Web3’te ve metaverse’de kullanılabilen tescil bekleyen üç başka markası daha vardır.

Curry’nin NBA takımı, San Francisco merkezli Golden State Warriors’dır. Ayrıca GSW, bir NFT koleksiyonu başlatmak için FTX ile ortaklık kurarak Web3’e giriş yaptı. GSW, NBA taraftarından ve Curry’nin basketbol hünerinden yararlanarak kendi NFT koleksiyonunu çıkaran ilk spor takımıdır.

Spor Dünyası Web3’e Geliyor

Basketbol, ​​NFT dalgalanmasından yararlanan tek spor olmadı. 2022 FIFA Dünya Kupası’nın tüketicilerin üzerindeki coşkusu nedeniyle futbolda, NFT’ler ve metaverse ortaklıklarında artış görülmüştür.

Örneğin FIFA, Ballon d’Or kazananlarını kupalarının yanı sıra bazı NFT’lerle ödüllendirmeye karar verdi. Bu NFT’ler Leo Caillard tarafından oluşturulmuştur. Ayrıca kazananlara verilen kupaları oluşturmak için kullanılan malzeme olan pyrite’i teşvik etmeyi amaçlıyor.

İşlem hacmi söz konusu olduğunda, NFL Sorare ve NBA Top Shot bu yıl sürekli olarak ikinci, dördüncü ve altıncı sırayı almıştır. Bununla birlikte spor NFT’lerinin hacmine iki milyar dolardan fazla katkıda bulunmuştur.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Stephen Curry Metaverse’te Marka Oluşturuyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!