RealFevr, Finansman Turunda 10 Milyon Doları Gördü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lizbon merkezli şirket RealFevr, NFT spor ekosistemini geliştirmek ve uluslararası olarak genişletmek için yeni bir finansman turunda 10 milyon dolar topladı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

RealFevr, Finansmanı Mülkiyet Hakları İçin Kullanmakta

Portekizli NFT pazar yeri ve fantezi futbol platformu RealFevr dün yeni bir A Serisi finansman turunda 10 milyon Dolar topladığını duyurdu. ADvantage liderliğindeki tur, Semapa Next, Shilling Capital Partners, APEX Capital ve şu anda Galatasaray’da oynayan Portekizli futbolcu Sérgio Oliveira’nın katılımıyla sağlanmıştır.

RealFevr yeni finansmanı, NFT koleksiyonlarında kullanılan, fikri mülkiyet haklarında ve yeni ortaklıklar da kullanmak istemektedir. Ayrıca yeni lansmanlar ve işbirlikleri ile birlikte uluslararası genişleme planını hızlandırmak için kullanmayı umuyor. Bu hedefe ulaşmak için şirket, yeni yetenekleri işe almayı hedefliyor. Ayrıca agresif pazarlama kampanyaları ve marka aktivasyonlarına katılmayı da planlıyor. Şirketin CEO’su Fred Antunes şunları söyledi:

“Böylesine rekabetçi ve son derece teknolojik bir pazarda inovasyonun ön saflarında yer alarak, hayatımız boyunca gördüğümüz en dönüştürücü pazarlardan birinde cesur olmaya kararlıyız. Ekibimiz, inşa ettiğimiz yeni ürünlerden gurur ve heyecan duyuyor. Bununla birlikte en tatmin edici yanı, yapımızı patlayıcı bir şekilde büyütme fırsatını yarattık ve kesinlikle sorumluluğu yerine getireceğiz.”

Fantezi Futboldan Spor NFT’lere

RealFevr bir fantezi futbol platformu olarak başladı. Ancak Web3’e yatırım yapmaya 2021’in sonlarında başladı. Şirket, ilk futbol videosu NFT pazarını başlattı. Bununla birlikte Liga Portugal, Portekiz Futbol Federasyonu, Torino FC ve Beach Soccer Worldwide gibi Avrupa spor sahnesinden bazı büyük isimlerle ortaklık kurdu.

Aynı zamanda RealFevr yerel tokenini (FEVR $) piyasaya sürdü. Bununla birlikte Manchester United’lı Portekizli süperstar Bruno Fernandes’i bir plaj futbolu efsanesi olan Madjer ile birlikte resmi bir elçi olarak ilan etti.

O zamandan beri, RealFevr 140.000’den fazla paket satışı yaptı. Ayrıca çok sayıda Web2 ve Web3 işletmesi ile bir dizi ilgili ortaklık geliştirdi. Bununla birlikte BNB blok zincirinde kayıtlı toplam akıllı sözleşme işlemi sayısı bir milyonu aştı.

Bu yeni finansman turuyla şirket, oyuncuların birbirleriyle savaşıp ödüller kazanmak için FEVR Moments NFT’lerini kullanabilecekleri, dünyanın ilk NFT Trading Moments oyunu olan FEVR Battle Arena’nın lansmanını hızlandırabilecek.

Spor NFT’leri Değişiyor

Sporun Web3 dünyasına ve özellikle NFT’lere girişi son zamanlarda arttı. Liverpool, FIFA Dünya Kupası’nın büyük olasılıkla getireceği NFT artışını keşfetmek için Sotheby’s ile ortaklık kurdu. Bununla birlikte ilk NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü. Gelir hedeflerine ulaşılamaması, diğer şirketlerin ve kulüplerin NFT endüstrisine girmesini engellemedi. Ballon d’Or kazananlarına kupayla birlikte bir NFT sunan FIFA’da da böyle olmuştur.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
RealFevr, Finansman Turunda 10 Milyon Doları Gördü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!