SEBA Bank, NFT’lere Özel Saklama Hizmetini Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsviçreli bir banka olan SEBA Bank, mavi çipli NFT’ye özgü bir saklama hizmeti başlatıyor. Banka kurumsal sınıf, akredite ve bağımsız olarak denetlenen sıcak ve soğuk depolama çözümü olan ilk NFT hizmetini başlattı. Banka NFT’lerin güvenliğini sağlayarak gelir elde etmeyi hedefliyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Seba Bank, Kripto Sektöründen Sonra NFT Sektörüne de Giriş Yaptı!

2022’nin üçüncü çeyreğinde varlık sınıfındaki 2,2 milyon benzersiz yatırımcı ve 2021’de aynı döneme göre yüzde 36’lık bir artışla NFT pazarı, büyümeye ve olgunlaşmaya devam ediyor. SEBA Bank’ın kurumsal düzeyde saklama teknolojisinin yardımıyla müşterilerin NFT’lerini saklayacak. Ayrıca banka, Bored Ape, CryptoPunks ve Clone X gibi iyi bilinen koleksiyonlar da dahil olmak üzere Ethereum tabanlı (ERC-721) NFT’leri güvenle saklayabileceği bir hizmetini başlattı. SEBA Bank tarafından sunulan saklama hizmeti müşterilerine, özel anahtarlarını yönetme zorundalığından kurtaracaktır. Ayrıca bununla uğraşmadan NFT’lerinin güvenliği konusunda tam bir özgürlük sağlayacaktır.

Lansman, müşterilerin talepleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir. Yöntem, Bored Ape Yacht Club, Cryptopunk ve Clone X NFT’ler gibi çeşitli kripto varlıklarının yanı sıra müşterilerin bankada tutma taleplerine yanıt olarak geliştirilmiştir. Seba Bank, en yeni teklifiyle NFT’leri bir varlık sınıfı olarak tanımlamıştır. Ayrıca kripto yerlileri olarak görülen yatırımcıları cezbetmeyi hedeflemektedir.

SEBA Bank’ta piyasalar ve yatırım yönetimi eş başkanı Bernegger, açıklama yaptı. Açıklamasında, NFT’lerini bir şirkete teslim etmek isteyen grubun yükselişinden bahsetti. Ayrıca, ‘nasıl yöneteceklerini ve koruyacaklarını bile bilmiyorlar. Bunun için anahtarı istemiyorlar. Anahtarı bir bankaya vermekten çok ona zarar vermekle ilgileniyorlar’ dedi.

Chainalysis’e göre 2,3 milyon ile 3,7 milyon arasında Bitcoin, erişilemeyen cüzdanlarda sıkışıp kalmaktadır. Rus yetkililer, öğrenciler ve mühendisler dahil olmak üzere, özel anahtarların kaybedilmesi nedeniyle milyonlarca dolar kaybedilmiştir. Ayrıca cüzdan sahiplerinin anahtarlarını açıklamadıkları ani ölümlerin ardından ailelerin önemli miktarda paraya erişmesi de imkansızlaşmıştır. Bernegger, kurumsal gözetimin yerel kripto kullanıcıları için de avantajlı olabileceğini iddia etti. Krediler gibi geleneksel bankacılık hizmetleri için teminat olarak NFT kullanan hizmetler sunan işletmelerde artış yaşanmaktadır.

SEBA Bank gelecekte bu özellikleri uygulamayı hedeflemektedir. İsviçre’nin kripto dostu Zug kasabasında bulunan dört yıllık banka, kripto para birimleri için çeşitli yatırım, kredi, borç verme ve stake seçeneklerini desteklemektedir. Ayrıca bunları NFT’lere genişletmeyi planlamaktadır. Bankaların kripto ve NFT alanına girişi, sektörlerin gelişimi açısından oldukça önemlidir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEBA Bank, NFT’lere Özel Saklama Hizmetini Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!