The Sims Yaratıcısı, VoxVerse ile Metaverse Oyunu Geliştiriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarihin en popüler oyun serilerinden biri olan The Sims yaratıcısı Will Wright, yeni oyununun VoxVerse adlı Blockchain tabanlı bir oyun olduğunu açıkladı. En büyük Blockchain oyun yayıncılarından biri olan Gala Games tarafından oluşturulan Vox Blockchain’e dayanan yeni oyun, birçok ekonomi ve ekosistem ile sanal bir dünyada geçecek. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

The Sims Yaratıcısı, Gala Games ile Çalışıyor!

Oyun şu anda Gallium Games’te geliştirilmektedir. Gala Games projeye, yaklaşık 25 milyon dolarlık fon sağladığını açıklamıştır. Ayrıca proje, ilerledikçe Gala Games tarafından desteklenecektir. Wright’a göre VoxVerse oyunculara, kaynaklar için kendi arazilerini ve madenciliğini gerçekleştirme imkanı verecektir. Ayrıca VoxVerse, diğer Gala Games oyunlarına portal görevi görmeyi hedeflemektedir. Bu da alanı diğer oyunların yaşayabileceği bir yer haline getirecektir.

VoxVerse oyunculardan gelir elde etmek için çok seviyeli bir oyun stratejisi olarak geliştirilmiştir. İlk oyuncu grubu, sanal araziler elde etmek için para harcayabilecek durumda olanlar olacaktır. Wright, kripto topluluğundaki NFT’lere büyük para harcayan ve Metaverse fırsatları araştıran insanlara atıfta bulunarak, yeni alana davet yayınladı.

İlk katılımcılar toprakları sermaye olarak kiralayabilecektir. Ayrıca onlardan kar elde edebilecek ve daha sonra kazançlarını toprak sahipleriyle paylaşabilecek bir tür orta oyuncu grubuyla iş birliği gerçekleştirilecektir. Son oyuncu grubu, ücretsiz oyunculardan oluşacaktır. Bu kişiler Metaverse’te ücretsiz olarak oyunu oynayabilecektir.

VoxVerse, oyuna erişmek için gerekli olmasa da Gala Games tarafından oluşturulan bazı NFT’lere sahip olacak. Şirket oyunun NFT’lerini popülerleştirmeye yardımcı olacağını umarak Vox karakter kutularını satışa çıkardı. Kutular 0,87 ETH karşılığında satışa sunulmuştur. Her kutu, 1 VOX değerinde ERC-1155 biletidir. Ayrıca basıldıklarında sahibine, bir Trolls Vox NFT ve VoxVerse arazisi kazandıracaktır. Bununla birlikte oyun tasarımcısı olarak Wright, oyunun oyuncular arasındaki güvenli işlemleri oluşturmasını beklemektedir. Ayrıca içerik oluşturan oyuncular için geliri geliştirmeye yardımcı olacaktır.

The Sims’in İçeriğinden Esinleniliyor!

Yeni oyun, oynamak için NFT’lere sahip olmanız gereken Axie Infinity gibi oyunların aksine, herhangi bir önşart gerektirmeyecek. VoxVerse’yi oynamak ücretsiz olacaktır. Ayrıca milyonlarca oyuncu için deneyim yaratmaya odaklanılacaktır. Ayrıca oyun açlık ve yorgunluk gibi temel karakter ihtiyaçları ile The Sims sistemini takip edecektir.

NFT’lerin geçen yılki popülaritesi, Blockchain tabanlı ve oynayarak kazanılan oyunların keşfedilmesine yol açmıştır. VoxVerse piyasaya sürülmesiyle, diğer önde gelen Blockchain tabanlı oyunlarla rekabet etmek zorunda kalacaktır. Sektör, kripto düşüşünden etkilenmiş olsa da talep devam etmektedir. Ayrıca oyuncu aktivitesi geçen yılki seviyelerde olmasa da Blockchain oyunları hala yatırımcıları çekmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
The Sims Yaratıcısı, VoxVerse ile Metaverse Oyunu Geliştiriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!