Nifty League NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nifty League NFT, Eylül 2021’de piyasaya çıkmış yaklaşık 10.000’e yakın dijital sanat eserinin yer aldığı ve aslen “Nifty League DEGENs” ismiyle adlandırılan NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede Nifty League NFT Nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

Nifty League NFT Nedir?

Aslında Nifty League, Web3’la ilgilenen bir oyun stüdyosudur. Stüdyonun amacı topluluk yönetimi ve geliştirmelerle lider hale gelecek bir Web3 oyun platformu oluşturmaktır.

Nifty League, rekabetçi oyunları web3’e getirmektedir. Eğlenceli ve ilgi çekici bir oyun ekosistemi sunarak oyna-kazan (P2E) döneminden yeni bir oyna ve kazan (P&E) çağına geçişi sağlamaktadır.

Nifty League oyuncuları için çevrimiçi bir dünya olan Niftyvers; oyuncuların ve sahiplerin web3’te bağlantı kurmak, oyun oynamak ve kazanmak için zaman harcadıkları “nostaljiyi” merkeze almaktadır.

Oyuncular; oyun içi öğeler ve bonuslar satın almak, diğer oyuncularla ticaret yapmak veya ekosistemden “para çekmek” için kullanılabilen ekosistem simgesi NFTL ile ödüller de kazanabilmektedir. Diğer yandan platformun ilk oyunu Nifty Smashers’ı oynamak için oyuncular, DEGEN NFT satın almak zorundadır. DEGEN’ler oyun yoluyla NFTL tokenlerini kazandırmaktadır. Bu da oyunculara Nifty League DAO’da mülkiyet, pazar aracılığıyla oyun içi varlıkları satın alma ve Niftyverse’de arazi satın alma hakkı vermektedir.

Nifty League DEGENs Nedir?

Nifty League’in OpenSea’deki en popüler NFT koleksiyonlarından biridir. Kullanıcılar, kendi seçtikleri özelliklerle ve Mint-O-Matic’i kullanarak kendi DEGEN NFT’lerini tasarlamışlardır.

Ayrıca her DEGEN’in tasarımı, mevcut karakter özelliklerini ve aksesuarlarını etkilemiştir. Bu tasarımlar, belirli oyun içi mekanikleri ve özel hareketleri de belirlemesiyle dikkat çekmiştir. Toplamda 6 DEGEN kabilesi vardır. Bunlar şu şekilde sıralanmaktadır: Maymunlar, insanlar, köpekler, kurbağalar, kediler ve uzaylılar.

NFTL Nedir?

Ekosistemin yerel kripto para birimdir. Aynı zamanda bir yönetim tokenidir. Nifty League’in yönüne ilişkin önemli kararların Nifty League DAO aracılığıyla alınmasını sağlayarak ekosistemin merkeziyetsiz hale gelmesini sağlamaktadır. Ayrıca  karakterlerin satışında da NFTL kullanılmaktadır. Şu anda yalnızca SushiSwap’ta alınıp satılabilmektedir.

Nifty League NFT Fiyatı Nedir?

Koleksiyon şu anda OpenSea’de 0,073 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun şu andaki ticaret hacmi ise 7760 ETH’dir.

Nifty League NFT’nin OpenSea’de 10,000’e yakın dijital sanat eseri bulunmaktadır. Koleksiyona ev sahipliği yapan kişi sayısı ise OpenSea verilerine göre 3179’dur.

Nifty League NFT Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Nifty League NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ancak koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

Nifty League NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biridir. Cüzdan sahibi olduktan sonra kişi, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalı ve bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimidir. Aldığı ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcı, son adımda ise dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın almayı gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Nifty League NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!