OpenSea, NFT Veri Kaynak Kullanımını Basitleştirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OpenSea, kullanıcıları için yeni bir analitik sekmesi başlattı. Bu sekmeye göre kullanıcılar, NFT’lerde veri kaynak bulma sürecini çok daha rahat yürütebilecektir. Ayrıca şirket, yakın zamanda bunu geliştirecek ve kullanımını arttıracak bir yardımcı program yayınlayacağını belirtti. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

OpenSea, NFT İncelemelerini Basitleştirdi!

OpenSea kısa süre önce çoğu koleksiyon sayfasında yeni bir analitik sekmesi başlattığını duyurdu. Ayrıca şimdi denemelerin ardından, kullanıcılarının hepsine özellik sunuldu. Şirket, web sitesinde yapılan güncellemeyi resmi Twitter sayfası aracılığıyla duyurdu.

OpenSea tarafından belirtildiği gibi güncellemenin amacı, özellikle alım satımla ilgilenen kişiler için NFT’lerde veri kaynak bulma sürecini kolaylaştırmaktır. Ayrıca herkesin Opensea hakkında bilinçli kararlar almasına yardımcı olmak isteniliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, herhangi bir dijital koleksiyon ürününün ölçümlerine, trendlerine ve koleksiyon etkinliklerine göz atabilecektir. Yeni özelliğin zamanla bazı güncellemeler alacağı belirtilmiştir. Ayrıca bu yüzden şu anda beta sürüm olarak kullanılmaktadır.

NFT’lerle ilgilenen insanlar, NFT’ler hakkında veri elde etmek için çok sayıda kaynağa ihtiyaç duymaktadır. Bu süreç yüzde 100 verimli değildir. Ayrıca birçok kişi uygun olmayan veriler nedeniyle yanlış kararlar almıştır. Ekip Twitter’da veriler, NFT’ler hakkında satın alma ve satma için temel bir bileşenidir yazdı. Bu amaçla, NFT koleksiyonlarına özel OpenSea, verimli veri kaynağını geliştirmek için sistemini geliştirdi.

Analitik sekmesinin beta sürümü başlatılmıştır. Ayrıca bu beta özelliği, kullanıcılarının yüzde 100’üne sunuldu. Çoğu koleksiyon artık trendlere, ölçümlere ve koleksiyon etkinliğine göz atmak için bir analitik sekme içermektedir. Yeni analitik sekmesi üç temel metriği gösteriyor. Bunlar sırasıyla hacim, satış ve taban fiyat metrikleridir. Ayrıca üç temel metrik de zaman pencerelerinde ve farklı görünümlerde gösterilmektedir.

Analitik Sekmesi Nasıl Kullanılır?

Analitik sekmesi şu anda beta sürümündedir. Ayrıca tüm koleksiyonlarda mevcut değildir. Yakında OpenSea’de kullanıma sunulacaktır. Sekmenin kullanımı incelendiğinde, basit birkaç adımdan oluştuğu görünmektedir. Bunları sıralayacak olursak ilk olarak koleksiyon tercihi yapılmalıdır.

Başlamak için tercih edilen koleksiyon sayfasına gidilmelidir. Ayrıca burada bulunan analitik sekmesine tıklanılmalıdır. Veriler son 1, 7 veya 30 güne göre filtrelenebilmektedir. Ayrıca, üç temel metriğe bakarak koleksiyonun etkinliğine ilişkin bir genel bakış görünebilmektedir. Sekmede hacim, satış ve taban fiyat bilgileri bulunmaktadır. Ayrıca bazı etkileşimli analiz görünümlerine de erişilebilecektir. Bunlar hacim ve fiyat panosu, taban fiyat, satışlar, listeler, satış hareketleri, fiyat dağılımı, sahip dağıtımı ve sahip listesi olarak açıklanmıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OpenSea, NFT Veri Kaynak Kullanımını Basitleştirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!