Digital Arms, DogTags NFT Koleksiyonunu Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Digital Arms geçtiğimiz günlerde NFT pazarını başlattı. Ayrıca açılışa özel yaratılan DogTags NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü. NFT koleksiyonu yaklaşık 30 dakika içinde tükenmiştir. Aynı gün platform, Hunter token’ı (HNTR) da piyasaya sürdü. Platformun girişimlerini aynı gün içinde gerçekleştirmesi yatırımcıların dikkatini çekti. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Digital Arms, HNTR Token’ı Piyasaya Sürdü!

HNTR token’ı, web sitesi kullanıcılarının gerçek dünyadaki silah üreticileri tarafından yetkilendirilen NFT’leri satın alma ve satma gibi çeşitli işlemleri gerçekleştirmesine yardımcı olacaktır. Web3 uygulamalarının oyuncuları ve geliştiricileri, uyumlulukları ve kullanışlılıkları nedeniyle Digital Arms’ın NFT’lerine ilgi göstermektedir. Ayrıca bu girişim, Ignite, Farcana ve Born to Die gibi birçok tanınmış Metaverse oyunuyla iş birliği gerçekleştirdi.

NFT’lerin sınırlı mevcudiyetinin ateşli silah hayranları ve NFT toplayıcılarından gelen talebi artırması beklenmektedir. HNTR’nin değeri bazı kullanım durumlarıyla artabilmektedir. Bunlar incelendiğinde ilk olarak, pasif gelir etmek için staking özelliği göze çarpmaktadır. İkincisi, Digital Arms’ta revizyonlar ve listeleme ücretleri için token ile ödeme yapılacaktır. Bu da token’ının kullanım durumunu arttıracak ve değerlendirecektir.

Üçüncüsü markalar iş birliği yapmak istediğinde, HNTR token’ı kullanmalıdır. Bu platformun bir kuralıdır. Ayrıca bu kural HNTR token’ın kullanımını arttıracaktır. Son olarak silahların, süslenmesi ve farklı görünümlere sahip olunması için bazı NFT’ler alınmalıdır. Bu NFT’ler yine aynı token kullanılarak alınabilecektir. Yine aynı şekilde bu durum kullanımın artmasına neden olacaktır.

Farklı launchpad ve borsalar, token’ın piyasaya sürülmesini kolaylaştırmaya yardımcı olacaktır. HNTR’ye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar bunu Coinstore, Bitmart ve Pancake Swap gibi merkezi olmayan değişim platformları aracılığıyla yapabilmektedir. Ayrıca, Digital Arms NFT pazarı ve HNTR, Binance Smart Chain’de (BSC) kullanıma sunulmuştur. Bu nedenle, token BEP20 standardına bağlı olarak tasarlanmıştır.

BSC, çoğu Web3 oyun projesi için popüler bir seçim olarak kabul ediliyor. Kullanıcılar, karşılıksız ve takas edilebilir NFT’ler için hızlı ödemenin ve ucuz işlem ücretlerinden dolayı bu tercihi yapmaktadır. Ayrıca BSC, gelecekte daha fazla Blockchain ile birlikte çalışabilirliği ifade eden Ethereum Sanal Makinesi ile uyumlu olarak bilinmektedir.

Şirket Blockchain Teknolojisinden Faydalanıyor!

Digital Arms, hem bir NFT pazarı hem de bir NFT yaratıcısıdır. Oyun, avcılık ve ateşli silah meraklıları için bir NFT ticaret pazarı olarak kurulmuştur. Platformlar, Web3 oyun sektörüne ateşli silahlar yerleştirmek için Blockchain teknolojisinin sağladığı birlikte çalışabilirlikten yararlanır.

Digital Arms, avcılık, spor ve atıcılık oyunları için nadir oyun içi Blockchain tabanlı öğeler oluşturmaktadır. Ayrıca, pazar yeri, Barrett Firearms, Head Down Firearms, Primary Arms ve Blackwater gibi silah sektöründeki büyük isimlerle ortaklık kurmuştur.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Digital Arms, DogTags NFT Koleksiyonunu Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!