Reddit Kullanıcıları NFT’ler için Milyonlarca Cüzdan Oluşturdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyonlarca Reddit kullanıcısı, NFT avatarların ticaretine uyum sağlamak için Vault Blockchain cüzdanı yaratıyor. Reddit’in Baş Ürün Sorumlusu Pali Bhat’a göre, şimdiye kadar üç milyondan fazla Reddit cüzdanı oluşturulmuştur. Bu durum sosyal alanda olumlu tepkilere neden oldu. Son dönemde düşüşte olan NFT piyasasına olan ilgi yeniden yükselişe geçebilir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Reddit Topluluğu Avatarları Destekliyor!

Pali Bhat, yaratılan cüzdanların çoğunun, Reddit’in sosyal platformunda profil resimleri olarak kullanılabileceğini açıkladı. Ayrıca bu avatarlar Redditors tarafından oluşturulmuştur. Bu yılın başlarında sosyal medya platformu, yaklaşık 40 bin NFT avatar tasarımı geliştirmek için Polygon ve birkaç sanatçı ile ortaklık gerçekleştirdi. NFT’lerin fiyatları yaklaşık olarak 10 dolardan başladı. Ayrıca yatırımcılar bunları Reddit’in mobil uygulaması aracılığıyla satın alabilmiştir. Modaya uygun hareket, birçok Redditor’un sınırlı sayıda koleksiyonlarını Reddit’te ve Reddit’in dışında profil resimleri olarak kullandığına şahit oldu.

Temmuz 2022’nin başında Reddit, yepyeni bir NFT avatar pazarını duyurdu. Pazar, o zamandan beri Redditors’un NFT’leri ve tokenize görüntüleri satın almasına izin vermektedir. Ayrıca sosyal platform avatarları koleksiyonculara, platformda ve platform dışında kullanma konusunda özel haklar vermektedir.

2021’de Reddit, üç benzersiz dijital sanat eserinden oluşan bir NFT koleksiyonu olan CryptoSnoos’u piyasaya sürerek dağıtık defter teknolojisine büyük ilgi göstermiştir. Koleksiyonun tamamı haziran ayında basılmıştır. Ayrıca dünyanın en büyük NFT pazarı OpenSea’de listelenmiştir. NFT hayranları tarafından Original Block, Helium ve Snoopermatic olarak adlandırılan dijital parçaların tümü, sosyal platformun kurucu ortağı Alexis Ohanian tarafından 2005 yılında oluşturulan Reddit logosundan ilham almaktadır.

Cadılar Bayramına Özel NFT Koleksiyonu

Reddit’in henüz piyasaya sürülmemiş Halloween NFT koleksiyonunun görselleri, sosyal medyada sızdırılmıştır. Ayrıca gerçekleşen olay sonunda ekip, söylentilerin doğru olduğu kısmen kabul etti. Reddit, gerçek Halloween NFT koleksiyonunun en son tasarım fikirlerini ve yepyeni görüntülerini yansıtmak için r/CollectibleAvatars’ın kapak sayfasını güncelledi. Ayrıca bu güncellemeyle beraber yeni koleksiyonun, Snoos temalı olacağı anlaşılmıştır.

Bir blog gönderisi, Halloween koleksiyonunun Cadılar Bayramı’ndan hemen önce piyasaya sürüleceğini ortaya çıkardı. Ayrıca kullanıcıları, satışı kaçırmamalarını sağlamak için sık sık sanal pazara uğrayarak güncel kalmaya davet etti. Cadılar Bayramı NFT koleksiyonu, Reddit’in çoğu NFT projeleri gibi, muhtemelen ilk birkaç saat içinde tükenecektir. Reddit, koleksiyon için henüz resmi bir lansman tarihi açıklamamıştır.

Söylentilerin ortaya çıkmasıyla beraber Reddit hayranları, koleksiyonun resmi lansmanı için büyük bir ilgi göstermiştir. Çoğu Reddit NFT’sinin birkaç saat içinde satılması, birçok NFT hayranının ön satışları kaçırmasına neden oldu. Ayrıca bu da platformun gelecekteki NFT projelerine olan talebin artmasına neden olmuştur.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Reddit Kullanıcıları NFT’ler için Milyonlarca Cüzdan Oluşturdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!