Hintli müşteriler artık metaverse’de dev markaların ürünlerini sipariş edebilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan’daki tüketiciler, büyük e-ticaret platformlarının blokzincir ve metaverse üzerine giderek daha fazla çalışmalar yapmasıyla birlikte, dijital alışveriş deneyimlerinde artık daha fazla seçeneğe sahip. 

Hintli müşteriler, oyunlaştırılmış ve etkileşimli metaverse’de Puma ve Nivea gibi markaların ürünlerini deneyebilecek. Bu da yerel e-ticaret devi Flipkart’ın müşterilerin fotogerçekçi bir sanal varış noktasında ürünleri keşfedebilmesi ve satın alabilmesi bir metaverse alanı başlatması sayesinde oldu. 

Flipkart, 17 Ekim’de en iyi çevrimiçi ve çevrimdışı alışveriş deneyimi arasında köprü kurmak adına Flipverse’ü resmen başlattığını duyurdu. 

Polygon incubated organizasyonu eDAO ile iş birliği gerçekleştiren Flipkart, müşterileri sevdikleri markalara bir adım daha yaklaştırmak için metaverse’de kendi avatarlarını oluşturmalarına izin verecek. Aynı zamanda markalar da sanal dünyada metaverse için kendi dijital ikizlerini oluşturabilecek. 

Flipverse, yarışmalar ve özel marka teklifleri başlatmasının yanı sıra, benzersiz dijital koleksiyon ürünlerini de destekleyecek. Duyuruya göre e-ticaret devi, Puma, Noise, Nivea, Lavie, Tokyo Talkies, Campus ve diğer firmalar da olmak üzere çok sayıda markayı kapsayacak. Yeni alışveriş deneyimi ise, Flipkart’ın yeni çevrimiçi alışveriş platformu FireDrops’da sunulacak. 

Şirket, Flipverse’ün şu anda pilot aşamasında olduğunu ve ekim ayındaki festival sezonunda ilgi çekmeyi planladığını kaydetti. 

Flipkart Labs’in ürün srartejileri başkan yardımcısı Naren Ravula, metaverse’ün e-ticaret geliştirmelerinde “önemli devrimlerden” biri olduğunu ve büyük bir potansiyele sahip olduğunun altını çizdi. Ravula, ayrıca “Müşterilere tercih ettikleri markalara, tekliflere ve dijital koleksiyonlara erişim sağlamalarına izin vererek sanal ortamda alışveriş deneyimlerini iyileştirmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Nailwal dünyanın “metaverse’de mümkün olan şeylerin henüz yüzeysel bir kısmının keşfedildiğie” ve e-ticaretin Metaverse’in “en iyi kullanım örneklerinden” biri olduğuna dikkat çekti.

Hindistan’daki en büyük e-ticaret şirketlerinden biri olan Flipkart, sosyal medyada birtakım gizemli açıklama yapmasıyla biliniyor. Geçtiğimiz yıl şirket, Twitter’da bir gönderi paylaşarak ödeme yöntemlerinde Bitcoin (BTC) kabul edeceğini duyurmuştu. Flipkart, bundan kısa süre sonra da 1 Nisan şakası yaptığını açıklamıştı. 

Flipkart, Hindistan’da Metaverse alanına giren tek şirket değil. Hintli çok uluslu teknoloji firması Tech Mahindra, Şubat 2022’de TechMVerse’nin lansmanını duyurdu. Bu proje müşterilere interaktif ve sürükleyici deneyimler sunmayı planlıyor. Temmuz 2022 itibariyle ise firmanın 60 kadar metaverse projesi üzerinde çalıştığı bildirildi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hintli müşteriler artık metaverse’de dev markaların ürünlerini sipariş edebilecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!