Beeple, Gerçek Bir Yaşam Stüdyosu Oluşturuyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT sanat endüstrisindeki en etkili figürlerden biri olan Beeple, tüm dijital sanat ve NFT topluluğu için gerçek bir yaşam stüdyosu inşa ettiğini açıkladı. Yaşam stüdyosu alanı Charleston ABD’nin Güney Carolina eyaletinde yer alacak. Şu anda alan, topluluğun kullanması için hazır hale getirilmeye çalışılıyor. Bunun için bir yenilemeden geçiyor. Beeple geçen hafta, yeni girişimi ve tadilatları gösteren bir video paylaştı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Beeple Stüdyo Duyuruldu!

NFT sektörünün yükselişi, dünyaya bazı parlak dijital sanatçıları kazandırdı. Ayrıca bunlardan biri de dünya çapında Beeple olarak tanınan dijital sanatçı, grafik tasarımcı ve animatör Mike Winkelmann’dır. Mike kendisini sadece NFT alanına yerleştirmekle kalmamıştır. Aynı zamanda geleneksel sanat dünyasında da büyük bir ün kazanmıştır.

Ekim 2020’ye kadar sanatı, 100 doların üzerinde bir satış bile gerçekleştirememişti. Ancak aylar sonra Mart 2021’de, Christie’s müzayedesinde nefes kesen 69 milyon dolarlık bir satış gerçekleştirdi. Bu müzayede de bir NFT kolajı olan Everyday: The First 5000 Days’ın satışı oldu. Bu satış, dünya çapında manşetlerde yer aldı. Ayrıca NFT teriminin ana akım haline gelmesine de yardımcı oldu. Mike şimdilerde, dünyanın yaşayan en değerli sanatçılarından biri olarak kabul ediliyor. Beeple, bu başarısının ona kazandırdıklarını NFT topluluğuna geri vermek istiyor. Bunu NFT odaklı bir stüdyo kurarak yapacak.

Beeple stüdyonun duyurusunu yaparak açıklama gerçekleştirdi. Açıklamasında, ‘stüdyo, projenin sadece bir parçası. Charleston’daki stüdyomuzun sadece bir bölümünde ilk gizli bakışı göstermekten çok heyecanlıyım. Ayrıca bu sanat eserim ve tüm dijital sanat, NFT topluluğu için bir çıkış noktası olacak’ dedi. Son olarak Beeple, Beeple Stüdyo projesinin ikinci kısmı hakkında da bazı önemli ipuçları verdi. Ünlü NFT sanatçısı, detayların genelini yakından açıklayacağını belirtti.

Sanatçının Rekor Kıran Projesi

Birkaç yıl önce Beeple, dünya çapında tanınmayan ortalama bir dijital sanatçıydı. O dönemde dijital sanatçılar ve dijital sanat, bugün sahip oldukları popülerliğe henüz ulaşmamıştı. Ayrıca gerçekten de Mike, kendisini uzun zamandır bir sanatçı olarak görmediğini açıklamıştır. Kendi deyimiyle Beeple, ‘insanların sorunları çözmek için tuttuğu’ bir tasarımcıydı.

Son dönemde artan dijital sanat merakı, birçok yeni dijital sanatçının tanınmasına yardımcı oldu. Beeple’da bu sanatçılardan biridir. Ayrıca yakın zamana kadar sıradan kabul edilen sanatçı, son iki yılda inanılmaz bir üne ulaşmıştır. Bu süreç içerisinde NFT sektörü de gelişmeye devam ederken sanatçı, topluluğuyla ileriye yönelik çalışmalar başlatmıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Beeple, Gerçek Bir Yaşam Stüdyosu Oluşturuyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!