Taraftar token şirketi Chiliz’in ekibi yüzde 70 büyüdü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taraftar token şirketi Chiliz, devam eden ayı piyasasına rağmen iş gücünü büyüterek, taraftar tokun sektöründe yükselen bir trendi yansıtıyor.

Kripto para piyasası, 2022’de genel olarak ciddi bir satış baskısıyla karşı karşıya kaldı. Piyasanın toplam değeri, yıl başından beri yüzde 60 geriledi. Coinbase ve Gemini gibi bazı büyük kripto şirketleri ise faaliyetlerini sürdürebilmek ve müşterilerine hizmet etmeye devam edebilmek için çalışan sayısını yüzde 10-20 azalttı.

Kripto kışında sayısız kripto şirketi zorluk yaşadı. Taraftar token sektörü ise daha güçlü görünüyor.

Chiliz, Chiliz ve Socios CEO’su Alexandre Dreyfus’a göre küresel varlığını büyüttüğü 2022’de çalışan sayısını yüzde 70’in üzerinde artırdı.

Dreyfus’a göre Chiliz’in iş gücü; Miami, İsviçre, Londra, Milano ve Sao Paulo’da bu yıl açılan yeni ofislerde çalışan 300’den fazla personelden oluşuyor. Şirket, ayrıca Madrid, Malta, Lyon ve İstanbul’daki ofislerine de genç yetenekleri kattı.

Şirketin 2018’de kurulduğuna dikkat çeken Dreyfus, “Ekibimizi ve küresel varlığımızı önemli ölçüde büyüttük. Geçmişte de benzer piyasa koşullarını atlatmıştık” diye belirtti.

Chiliz’s hiring spree reflects a growing trend in the fan token industry in 2022. CryptoSlam verilerine göre küresel aylık taraftar token satış hacmi, yıl başından beri yüzde 200 civarı artış göstererek 6,4 milyar dolara yükseldi.

Küresel aylık taraftar token satış hacmi. Kaynak: CryptoSlam

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Taraftar token şirketi Chiliz’in ekibi yüzde 70 büyüdü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!