Kharkiv Sanat Müzesi Binance ile Çalışacak! NFT Yayınlandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ukrayna’nın Kharkiv sanat müzesi, en değerli sanat eserlerinden bazılarının NFT’lerini basmak için kripto para borsası Binance ile ortaklık kurdu. Müzayededen elde edilen gelir, müzenin faaliyetlerini eski haline getirmek için kullanılacaktır. Ayrıca müze, personelini desteklemek için gelirlerden faydalanacak. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Kharkiv Sanat Müzesi, Binance’te 15 NFT Satışa Çıkardı!

Ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto borsası Binance’in NFT pazarı, 15 Kharkiv Sanat Müzesi’nin eserini temsil eden NFT’lerin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Kültür kurumu, Ukrayna’daki en eski ve en değerli sanat koleksiyonlarından birine sahiptir. Yalnızca Binance NFT pazarında satışa sunulacak olan NFT koleksiyonunun lansmanı geçtiğimiz gün gerçekleşti. Lansmanda, Kharkiv Sanat Müzesi tarafında bir basın açıklaması ile halka duyurulmuştur.

Albrecht Dürer, Georg Jacob Johann van Os, Ivan Aivazovsky ve Simon de Vlieger, çalışmaları yeni NFT koleksiyonunda yer alan başarılı sanatçılar arasındadır. Koleksiyonun ilk sürümü on beş parçadan oluşmaktadır. Müzayededen elde edilen gelir, restore çalışmalarında değerlendirilecektir. Ayrıca yeni işler yaratmak için kullanılacaktır. Açık artırma perşembe günü başlamıştır. Ayrıca bir hafta boyunca devam edecektir. NFT’ler, sırasıyla 1.000 BUSD, 750 BUSD ve 500 BUSD başlangıç ​​fiyatlarıyla altın, gümüş ve bronz olmak üzere üç kategoriye ayrılmıştır.

Kharkiv Sanat Müzesi CEO’su Oleksandr Honcharov, NFT projesini açıklarken sınırları silip dijital çağa girdiklerini belirtmiştir. Kharkiv Sanat Müzesi’nin koleksiyonu, Web3 teknolojileri sayesinde dijital dünyanın her yerinde görüntülenebilecektir. Ayrıca müzenin bakımını üstlendiği eserler, bu zorlu süreçte müzenin gelişimine yardımcı olabilecektir.

Binance NFT’lere Destek Veriyor!

Binance NFT, çıkışından bir aydan kısa bir süre sonra 300.000’den fazla gizemli kutu satmıştır. Platform bu satışlardan, 25 milyon BUSD gelir elde etti. Ayrıca dünya çapında 400’den fazla yaratıcıyı kendine çekti. Devamında Binance NFT, lansmanından bu yana bir milyondan fazla gizemli kutu satmıştır. Ayrıca bu satışlardan 40 milyon BUSD gelir elde etmiştir.

Binance NFT sektörüne girdiği andan itibaren yavaş hareket etmiştir. Güncellemelerini yavaş ama emin adımlarla tamamladı. Şirket her etapta kullanıcılara, destek sağlamıştır. İlk etapta sayılı yaratıcısı bulunan platform, daha sonra basit görevleri yerine getiren her sanatçıyı kendi pazarına davet etmiştir. Kısa süre içerisinde ciddi bir başvuru alan platform, görevlerden de vazgeçerek sadece iki takipçisi olan herkesin yaratıcı olmasına izin vermiştir. Ayrıca kendi ağı sayesinde bütün yaratıcılara hızlı ve ucuz hizmet sağlamaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kharkiv Sanat Müzesi Binance ile Çalışacak! NFT Yayınlandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!