Anthony Hopkins’in NFT koleksiyonu dakikalar içinde satıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oscar ödüllü ünlü aktör Anthony Hopkins’in “The Eternal” isimli ilk NFT koleksiyonunun tamamı 10 dakikadan kısa bir süre içinde satıldı. 

Koleksiyon, NFT ve Web3 odaklı tasarım ajansı Orange Comet Inc. ortaklığında oluşturuldu. “The Eternal” NFT koleksiyonu, ünlü aktörün uzun soluklu kariyeri boyunca farklı performanslarından ilham alan 1.000 orijinal sinematik sanat eserinden oluşuyor. 

Koleksiyonun OpenSea’deki açıklamasına göre, çalışmanın tamamı “Anthony Hopkins’in oyunculuk kariyeri boyunca güçlü enerjisini tetikleyici sanat yapısından alarak, tasvir ettiği tüm karakter örneklerinin yorumunu kavramsallaştırıyor.” 

Bununla birlikte “The Jester”, “The Lover”, “The Ruler”, “The Rebel”, “The Giver” ve “The Eternal” gibi isimlerle yaratıcı görseller ve animasyonlar oluşturuldu. Hepsi de Anthony Hopkins’in Hollywood oyunculuk kariyeri boyunca rol aldığı çeşitli kimlikleri temsil ediyor. 

Orange Comet Inc., koleksiyonun, OpenSea tarihinde en hızlı satışına şahit olduğunu iddia etti, ancak Cointelegraph bu iddiayı yayınlanmadan önce teyit edemedi. 

THE ETERNAL COLLECTION SOLD OUT IN LESS THAN 7 MINUTES

THE FASTEST SELL OUT IN @opensea HISTORY ‍

Thank you @AnthonyHopkins✌ pic.twitter.com/KYH0T1hXeu

— Orange Comet (@OrangeCometNFT) October 13, 2022

Anthony Hopkins, Twitter’da bir gönderi paylaşarak NFT topluluğuna, koleksiyonun tamamının tükendiği haberine hala inanamadığını belirtti ve teşekkürlerini sundu. 

Thank you, everyone. I woke up this morning to this news, and I still can’t believe it. ‍#TheEternalCollection @opensea @OrangeCometNFT @InnerCityArts https://t.co/vwJGCqicri

— AHopkins.eth (@AnthonyHopkins) October 14, 2022

990 eşsiz NFT görüntüleri, Hopkins’in resimlerini ve çizimlerini içeren imzalı rüya manzaralı sanat kitaplarından, Zoom uygulaması ile ünlü aktörün özel konuşmalarını içeren ve Hopkins’ten rastgele seçimlerle kişiselleştirilmiş NFT’ler, kullanıcıların cüzdanlarına airdrop ile gönderildi. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Anthony Hopkins’in NFT koleksiyonu dakikalar içinde satıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!