Yuga Labs, Miami Sanat Sahnesine Bağış Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yuga Labs, kuruluş şehri Miami’deki sanat ve eğitim projelerini finanse etmek için 1 milyon dolarlık bağışta bulunduğunu duyurdu. Kurucular Greg Solano ve Wylie Aronow, şehirdeki kaynakları yetersiz toplulukları iyileştirmeye katkı sözü vermiştir. Kampanyanın ilk adımı olarak şirket, Venture Miami Burs Fonuna 300.000 dolar yatırım yapmıştır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Yuga Labs 1 Milyon Dolar Bağışladı!

BAYC kurucuları Greg ve Wylie, önemli ölçüde farklı köken hikayelerine sahiptir. Ayrıca iki ortakta Miami’lidir. On yıl önce şans eseri bir karşılaşma, NFT projesiyle tarihi bir yola çıkmalarına olanak sağlamıştır. Ayrıca şehrin canlı kültürünü yaşatmak ortakların birinci önceliğidir. Son girişim kurucuların ve Miamian Yuga Labs CEO’su Nicole Muniz’in, memleketlerine yatırım yaptıklarını ortaya koydu.

Yuga Labs bağışının bir sonucu olarak, BAYC yaratıcıları aynı zamanda şehirden gelecek nesil yenilikçilerin ve yaratıcıların potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedeflemektedir. Venture Miami Burs Fonu, nitelikli öğrencilerin STEM eğitimlerini borçsuz olarak sürdürmelerine yardımcı olmaktadır. Fon, yetersiz kaynağa sahip öğrencilerin STEM alanında bir lisans derecesini tamamlamalarına odaklanmaktadır. Ayrıca kuruluş öğrencilerin, ücretsiz öğrenim ile yüksek ücretli, talep gören bir mesleği seçmelerine ve takip etmelerine olanak tanır.

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, bağış hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Yuga Labs, Miami’nin büyüyen Web3 iş topluluğunda lider olarak ön plana çıkmaktadır. Miami’lilere yüksek ücretli maaşlarla aranan kariyerleri kazanmaları için ihtiyaç duydukları eğitimi sağlamak için onlarla güçlerimizi birleştirmekten heyecan duyuyoruz’ dedi.

Bu duyuru, Bored Ape Yacht Club tarafından daha önce yapılan hayırsever bağışlarının devamı niteliğindedir. Kuruluş daha önce, Jane Goodall Vakfı’na 10.000.000 ApeCoin bağışlamıştır. Ayrıca yaratıcı ücretlerinin bir kısmını Bored Ape Kennel Club’tan (BAKC) hayvan koruma hayır kurumlarına yönlendirmişlerdir. Yuga bu tarz girişimleri arttırarak, sektörün fayda sağlamasını istemektedir. Bu amaç doğrultusunda, bağışlarına devam edeceklerini bildirmiştir.

Yuga Soruşturuluyor!

Web3 alanındaki önemli projelerden biri olan Yuga Labs, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından soruşturma altındadır. Soruşturma, Yuga’nın dijital varlıklarının satışının federal yasaları ihlal edip etmediğini incelemektedir. Haber ismi açıklanmayan, konuya yakın bir kaynaktan sızdırılmıştır.

Yuga Labs’a yönelik soruşturmada SEC, Web3’ün düzenlemelere uymasını hedefelemktedir. Bunun için SEC Başkanı Gensler, problemler olduğunu açıklamıştır. Daha önceleri Gensler, kripto varlıklarının çoğunun 1946’da Yüksek Mahkeme tarafından belirlenen menkul kıymetler düzenleme yasalarından sorumlu olduklarını belirtmiştir. Bu önemli kararda Yüksek Mahkeme SEC’e, bir kar beklentisi olduğunda, menkul kıymet belirleme yetkisi vermiştir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yuga Labs, Miami Sanat Sahnesine Bağış Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!