Shiba Inu’nun (SHIB) Kart Oyunu Shiba Eternity İlk Dönüm Noktasına Ulaştı: Rağbet Artıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler meme token Shiba Inu’nun (SHIB) Shytoshi Kusama tarafından geliştirilen kart oyunu Shiba Eternity, piyasaya sürüldükten bir hafta sonra önemli bir dönüm noktasına ulaştı.

Uzun zamandır beklenen Shiba Inu’nun kart oyunu Shiba Eternity piyasaya sürülmesinden sadece bir hafta sonra, Google Play Store‘da 100.000’den fazla indirilme sayısına ulaştı. Shiba Inu ekibi, Shiba Eternity’i akıllı telefonlar için şimdiye kadar yaratılmış en komplike kart oyunu olarak tanıttı. Kullanıcılardan 11.500 farklı yorum alan oyun, Play Store’da 4.6 puan ortalaması ile değerlendiriliyor.

Görünen o ki binlerce Shiboshi Kahramanına, 500 koleksiyon kartına, 87 özellik kartına, zengin ve derin bir hikayeye ve daha fazlasına sahip olan oyun, topluluk tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmaya devam ediyor.

Shiba Eternity piyasaya sürüldüğü ilk gün, Play Store‘da 10.000’den fazla indirme almış ayrıca App Store‘da en çok indirilen 20 oyun içerisine girmeyi başarmıştı. Bununla birlikte oyunun piyasaya sürülüş tarihinden beri Shıba Inu yatırımcılarında istikrarlı bir artış görülüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Inu’nun (SHIB) Kart Oyunu Shiba Eternity İlk Dönüm Noktasına Ulaştı: Rağbet Artıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!