14 Ekim Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Ethereum (ETH) Analiz

Çok değişken bir haftanın ardından, Ethereum mevcut kanalında kalmayı başardı ve son yedi günü %1,4 kayıpla kapattı. ETH, Perşembe günü bu seviyeyi kısaca ihlal eden uzun bir fitile rağmen 1.250 dolardan iyi bir destek buldu. Direnç 1400 dolarda kalıyor.

Fiyat, Eylül ayı sonlarında başlayan bu uzun konsolidasyon döneminden kurtulma girişiminden önce zaman alıyor gibi görünüyor. Bugünün günlük mumu, alıcıların kilit direnci yakında yeniden test etmeye çalışabileceklerine işaret eden bir yükseliş eğilimi gösteriyor.

İleriye bakıldığında, ETH mevcut kanalındaki kilit seviyeler arasında sıçramaya devam edebilir. Bu seviyelerden birinden temiz bir çıkış, fiyatı yatay bir harekette tutan mevcut eğilimi değiştirecektir. Piyasa güçlerindeki bu denge, Ethereum için tipik değildir ve bu bir kez değiştiğinde, oynaklık artacaktır.

Analiz14 ekim kripto fiyat analizi: ethereum (eth), ripple (xrp), cardano (ada), binance coin (bnb) ve solana (sol) 6

Ripple (XRP) Analiz

ETH’ye benzer şekilde, Ripple, 0,44 $ ‘da kilit desteğin üzerinde bir fiyatı sürdürmeyi başardı. Bu, son yedi günü %1.5’lik mütevazı bir fiyat artışıyla yeşil renkte kapatmasına izin verdi. Kilit direnç 0,56 dolarda kalmaya devam ediyor.

Dünün fiyat düşüşü ve hareketliliği alıcıları sarsmadı ve bu kripto para birimi, Cardano gibi diğer altcoinler temel destek seviyelerini kaybettiğinde alıcılar güç göstermeye devam ederken, saldırgan olmaya devam ediyor. Bu nedenle XRP yükselişini sürdürüyor.

İleriye bakıldığında, boğalar 0,56 dolardaki kilit dirençten kopmaya çalışabilir ve bu da XRP’nin 0,70 dolar ve üstüne yükselmesinin yolunu açacaktır. Bu gerçekleşene kadar, fiyat dirence yaklaştıkça satıcılar herhangi bir zayıflıktan yararlanacağından, alıcıların dikkatli olması gerekir.

kriptoparapiyasa XRPUSDT 2022 10 14 13 42 2214 ekim kripto fiyat analizi: ethereum (eth), ripple (xrp), cardano (ada), binance coin (bnb) ve solana (sol) 7

Cardano (ADA) Analiz

Cardano, geçtiğimiz hafta büyük bir düşüş yaşadı ve son yedi gün içinde değerlemesinin neredeyse %11’ini kaybetti. Pazartesi günü, 0,43 dolarlık kilit destek ayıların saldırısını engelleyemedi ve ADA hızla düştü. Bu, dört gün boyunca kesintisiz satışa yol açtı.

ADA 0.35 dolar civarında destek bulduğunda alıcılar nihayet dün düşüş trendini durdurmayı başardı. En son fiyat hareketi göz önüne alındığında, kripto para birimi 0,40 dolar ve 0,43 dolar dirençle karşı karşıya ve alıcılar zayıf görünüyor. Eğilim, fiyatın daha düşük dipler ve daha düşük zirveler yapmasıyla, ayılar lehine sıkı bir şekilde devam ediyor.

ADA, bu hafta listemizdeki en kötü performans gösteren oyuncu ve boğalar için tek umut, satıcıların tükenmesi ve bu kripto para birimine önümüzdeki hafta kayıpların bir kısmını telafi etmek için bir açılış sağlayabilmesi. Günlük ve daha düşük zaman dilimlerindeki göstergeler aşırı satılmış görünüyor ve bu da yükselişe neden olabilir.

kriptoparapiyasa ADAUSDT 2022 10 14 13 54 2614 ekim kripto fiyat analizi: ethereum (eth), ripple (xrp), cardano (ada), binance coin (bnb) ve solana (sol) 8

Binance Coin (BNB) Analiz

Binance Coin, 260 dolarlık kilit destekle boğalar tarafından iyi bir şekilde savunuldu. Bu nedenle, son yedi gün içinde değerinin yalnızca %3,5’ini kaybetti ve şimdi alıcıların üstünlüğü elinde bulunduruyor gibi görünüyor. Kilit direnç seviyeleri 280 dolar ve 300 dolar olarak bulunuyor.

BNB’nin 260 dolarlık desteği kaybetmemesi çok önemli çünkü bu, ayıların fiyat hareketini tam olarak kontrol etmesine izin verecek. Bu noktaya kadar alıcılar kararlı kaldı ve piyasa koşulları izin verirse direnci 280 dolardan test etmeye bile çalışabilirler.

Bu kripto para birimi, çalkantılı piyasaya rağmen güç ve esneklik göstermeye devam ediyor. Bu yükseliş anlamına geliyor ve ana destek düşmediği sürece alıcılar satış tarafındaki herhangi bir zayıflıktan faydalanabilir. Boğalar, BNB’yi 300 dolara geri götürebilir, bu da Binance Coin’in bir sonraki nereye gideceği konusunda belirleyici bir pivot noktası olabilir.

kriptoparapiyasa BNBUSDT 2022 10 14 14 00 3814 ekim kripto fiyat analizi: ethereum (eth), ripple (xrp), cardano (ada), binance coin (bnb) ve solana (sol) 9

Solana (SOL) Analiz

Dün, alıcılar kripto para birimini 30 dolar destek seviyesinde kurtardı ve hatta bugün fiyatı 32 dolara itmeyi başardı. Bu beklenmedik bir güç gösterisiydi. Bu çabalara rağmen, SOL son yedi gün içinde hala değerlemesinin %5,6’sını kaybetti.

Direnç 34 dolarda ve Solana dünkü fiyat hareketini göz önünde bulundurarak yükseliş trendine geri dönmeye hevesli görünüyor. 34 dolara ulaşması biraz zaman alabilir, ancak bu noktada bu daha olası görünüyor. Bunu yapmak için fiyatının bugün yeşilde kapanması ve bu ivmeyi koruması çok önemli.

İleriye bakıldığında, Solana’nın tek bir görevi var: her ne pahasına olursa olsun 30 dolarlık destek seviyesini savunmak. Ayılar herhangi bir zayıflık gösterirse, kripto para birimi Eylül ayından bu yana süren bu konsolidasyona son verecek olan 34 doların üzerinde bir kırılma girişiminde bulunabilir.

kriptoparapiyasa SOLUSDT 2022 10 14 14 07 2814 ekim kripto fiyat analizi: ethereum (eth), ripple (xrp), cardano (ada), binance coin (bnb) ve solana (sol) 10

14 Ekim Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL)
Bitcoin, TÜFE Kaynaklı Hareketliliğin Ortasında 3 Haftanın En Düşük Seviyesine Düştükten Sonra 20 bin Doları Hedefliyor!
Uniswap Labs 165 Milyon Dolarlık Bağış Kampanyası Elde Ettiğinden UNI %6 Arttı!
Solana Fiyat Analizi: Ayılar Kontrolü Ele Aldıktan Sonra SOL %10 Düştü, Sırada 26 Dolara Düşüş mü Var?
Piyasa Analiz: Kripto Piyasası Tekrar Bir Kötü Gün Daha Yaşarken Cardano (ADA) %9 Düştü!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için 14 Ekim Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL) ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
14 Ekim Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL)
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!